Η Καγιά άφησε τη Μπιάνκα σπίτι & ζει τον ασυγκράτητο έρωτά της στη Μύκονο

09.09.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μας βομβάρδισε τη βδομάδα αυτή η Βίκυ Καγιά με τον έρωτά που ζει με τον Ηλία Κρασσά, κι από το Hello κι από το ΟΚ κι από το Instagram, κι από παντού.

Την αλήθεια θα στην πω, τριών μηνών είναι ο καρπός του έρωτα των Καγιά και Κρασσά, η μικρή Μπιάνκα αλλά το παιδί έμεινε σπίτι ως φαίνεται για να χαρούν το Σεπτέμβριο και τον έρωτά τους οι περήφανοι γονείς.

Το ζευγάρι λέει, άφησε για πρώτη φορά την Μπιάνκα σπίτι και απέδρασε αεροπορικά στη Μύκονο, παρότι όλο το καλοκαίρι εμείς μόνους τους βλέπαμε στις αμμουδιές και ακρογιαλιές!

Η Βίκυ επίσης έχει επανέλθει σε πλήρη φόρμα αλλά προσοχή, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια θηλάζει ακόμα και ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή. Προφανώς, η μικρή Μπιάνκα που στι 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει τεσσάρων μηνών, έχει απόθεμα μητρικού γάλακτος στο σπίτι. Αυτά στο ΟΚ.

Γιατί στο Hello Σωτήρη μου, η Καγιά έχει σταματήσει να θηλάζει και κάνει μαθήματα πιλάτες! Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, η Βίκυ έχει παραδεχτεί σε φίλους και γνωστούς πως τους δύο πρώτους μήνες με τη Μπιάνκα σπίτι δεν κοιμήθηκε καθόλου.

Όπως και να έχει, τέτοια κουτουπώματα στις αμμουδιές και στα σκάφη, σπάνια βλέπουμε από άυπνους νέους γονείς.

Η Βίκυ όμως με τον Ηλία της, είναι άλλη περίπτωση κι ο έρωτας σου λέω δεν κρύβεται. Φιλιά, αγκαλιές, πιασίματα, χουφτώματα κι ό,τι άλλο θες, μες τη θάλασσα και έξω από τη θάλασσα!

Enjoying a beautiful day at the beach!☀#summerisstillhere #Mykonos #sun #sea

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

Μάνα (Καγιά) κουράγιο, δύσκολη η μητρότητα!