Η Κάβουρα σε "αυθόρμητες" παπαράτσι πόζες... πέτα με στα βράχια (φωτό)

03.09.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δύσκολο πράγμα τελικά να είσαι παπαράτσι στην Ελλάδα και δη το καλοκαίρι. Γιατί βλέπεις, οι celebrities του τόπου μας είναι δύσκολοι... πελάτες και για να ξετρουπώσεις ένα κορμί με μαγιό, πρέπει να σκαρφιστείς τα πάντα.

Άσε, που πρέπει να πάρεις σβάρνα τις παραλίες (ακόμα και τις πιο ερημικές) σε όλα τα νησιά μπας και πετύχεις διάσημο κορμί με "καυτό" μαγιό να μαζεύει ήλιο στην αμμουδιά και να βρέχει τα ποδαράκια της στην ακρογιαλιά.

Αλλά του Έλληνα του παπαράτσι τού βγάζω το καπέλο. Καταφέρνει και τις ξετρουπώνει τις περισσότερες κι έτσι κάθε καλοκαίρι... αυθόρμητες παπαρατσίστικες φωτό φιγουράρουν στα ιλουστρασιόν περιοδικά. Όπως αυτές της Βίκυς Κάβουρα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Η Μεγάλη του Παπαράτσι Σχολή είναι οι επίμαχες φωτογραφίες, με την ηθοποιό να θέτει σοβαρά υποψηφιότητα για Όσκαρ στην ταινία... "Κορίτσι στα βράχια". Βδομάδες ολόκληρες φαντάζομαι ότι πήρε στον παπαράτσι να ξετρουπώσει τη... γοργόνα Βίκυ, που λίγο ακόμα και θα έβρισκε πρώτη την γοργόνα την αδελφή του Μέγα Αλέξανδρου!

Αλλά τελικά, το "κορμί" Κάβουρα βρέθηκε, όχι στα βράχια της Αλόνησσου που τραγουδούσε η Έφη η Σαρρή, αλλά σε βραχάκια στη Βάρκιζα! Μα ήταν τόσο εύκολο πια; Πάντως, για να την απαθανατίσει μάλλον ήταν δύσκολο ως έργο.

Γιατί βλέπεις, η ηθοποιός δεν είχε στασιό κι επαιρνε τη μια αυθόρμητη πόζα μετά την άλλη. Τη μία ξάπλωνε στα βράχια, την άλλη έκοβε βόλτες, μετά ξανά απλωνόταν στα βράχια. Μία φορούσε γυαλιά ηλίου, μία τα έβγαζε. Μία από εδώ, μία από εκεί, θα πρέπει να τον τρέλανε τον παπαράτσο.

Η λήψη, όμως, δεν έχω να πω, απίστευτη. Να σου λέω ότι είναι παπαρατσίτσικη και να μη με πιστεύεις. Γιατί βλέπεις, σε όλες τις πόζες φαίνεται ότι η Κάβουρα δεν έχει ιδέα ότι τη φωτογραφίζουν. Είπαμε, ο αυθορμητισμός σε όλο του το κλικ!

Καλά, σε βράχο είχε μεταμφιεστεί ο φωτογράφος και δεν το πήρε χαμπάρι; Πάντως, δεν έχουμε να πούμε, η μία φωτό είναι καλύτερη από την άλλη και η Κάβουρα είναι ΤΟ κορμί! Και μετά από αυτές τις πόζες που είδαμε και μαζέψαμε από το διαδικτυο, ένα έχουμε να πούμε: τρέμε Φαίη Σκορδά, η Κάβουρα θα σου "φάει" τη δουλειά στις αυθόρμητες παπαράτσι!