Debate ήταν αυτό ή ο... Χάρι Πότερ το 6; Ιδού η απορία

16.09.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είπα κι εγώ να σιάξω λίγο το επίπεδο μου, να το ανεβάσω ένα level παραπάνω και κάθισα και είδα το debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Και τι το ήθελα; Ήρθα στο τέλος κι έκαψα και τα τελευταία εγκεφαλικά μου κύτταρα. Οι απορίες πολλές, τα ερωτήματα βασανιστικά, οι απαντήσεις... άγνωστες! Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

- Είσαι σίγουρος ότι αυτό που είδαμε ήταν debate και όχι το 6ο μέρος του... Χάρι Πότερ; Τόσα μαγικά μαζεμένα ούτε στη σχολή των μικρών μάγων!

- Μέσα σε τρεις ώρες, ο Τσίπρας έριξε μπόι, το έχασε, το ξαναπήρε και αν δεν έκανε το μαναφούκι του ο Μειμαράκης, στο τέλος ο πρώην πρωθυπορυγός θα ήταν ο... Μουρεσάν της πολιτικής!

- Εκεί, στην ΕΡΤ τον Κόπερφιλντ έχουν για σκηνοθέτη; Μπορώ να τον έχω κι εγώ να μου δώσει μπόι; Δεν ξέρω, για τους άλλους, αλλά κάτι μου λέει ότι ο Τάσος Μπιρσίμ πολύ θα ζήλεψε τον συνάδελφό του. Τούτος τον ξεπέρασε σε... μαγικά!

- Εντάξει, αφού έμειναν στη θέση τους το μουστάκι του Μεϊμαράκη και το μαύρισμα της Όλγας Τρέμη, να μη γκρινιάζουμε.

- Αλλά, φευ, στη θέση του ακούνητος, ασάλευτος, σαν αγαλματάκι αγέλαστο έμεινε και ο Πάνος Χαρίτος. Ως ανταποκριτής σε εμπόλεμες ζώνες, ήταν κορυφή, ως συντοντιστής σε καιρό ειρήνης, δεν το έχει.

- Μήπως να του έβαζαν στο ακουστικό ήχο από... βόμβες; Μπας και ξυπνούσε ο συντονιστής;

- Κι έχεις τον Ηλία Ψινάκη να κράζει τον Χαρίτο ως... "ατάλαντο βούρλο, που το έβαλαν σε σοβαρό debate"!

Προς Ηλία:

1ον: Δεν ήταν σοβαρό το debate

2ον: Ε όχι και ατάλαντος και βούρλο! Αγχωμένος ήταν ο άθρωπος και όπως ξέρουμε το άγχος συνοδεύει το ταλέντο! Αυτό η "θεά" Ηλίας θα έπρεπε να το ξέρει πολύ καλά, τόσα χρόνια με Sakis Ρουβά!!!

3ον: Αν σώνει και καλά ο Ψινάκης έπρεπε να συγχιστεί, ας τα έπαιρνε με την Τρέμη, που έχει καλύτερο μαύρισμα!

- Δεν ξέρω αν η Τρέμη βρήκε άκρη με το debate, αλλά το μυστικό της νιότης σίγουρα το βρήκε!

- Μήπως να το πει και στη Σία την Κοσιώνη; Μα είναι δυνατόν, νέο κορίτσι να θέλει σώνει και ντε να μοιάζει δεκαετίες μεγαλύτερη;

- Μήπως δεν κατάλαβε καλά; Είπαμε είναι η νέα Στάη, όχι η ίδια η Στάη! Ακόμα και η original εκδοχή, στο στυλ μοιάζει παιδούλα μπροστά της.

- Αν και σε κάποια πλάνα, η Σία του ΣΚΑΙ έμοιαζε με πριγκίπισσα από το Frozen! Λες να βγει και σε λαμπάδα; Ελπίζω, όχι με αυτό το βυσσινί ταγιέρ!

- Η Μάρα η Ζαχαρέα είναι σίγουρα η κοκέτα και των δύο debates. Είδες τι σου κάνει η παρέα με Σταματίνα Τσιμτσιλή; Fashion icon!

- Ο Γιαμποζαλιάς ακόμα κανει ερώτηση; Τον ειδοποίησαν ότι τελείωσε το debate;

- Λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε ο Γιαμποζαλιάς να κάνει την ερώτηση κι εγώ να φιλετάρω το κοτόπουλο και να κόβω την πιπεριά. Όταν τον έκοψε απότομα ο Χαρίτος, είχα ήδη ξεκινήσει το τσιγάρισμα. Ή ο δημοσιογράφος του Ε έκανε ατομικό ρεκόρ στην χρονοκαθυστέρηση, ή εγώ στο μαγείρεμα!

- Και γιατί είπαμε ότι το Epsilon δεν έστειλε την Ελεονώρα τη Μελέτη στο debate;

Δήμητρα Ζάρκου