Όταν η Έλεν παντρεύτηκε την Πόρτια!

18.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Νύφη τη νύφη να αγαπάς, να μην τη μαλώνεις....». Η Ελεν ντε Τζέινερς πήρε με δήμαρχο και με κουμπάρο την αγαπημένη της, Πόρσια ντε Ρόσι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Νύφη τη νύφη να αγαπάς, να μην τη μαλώνεις....». Η Ελεν ντε Τζέινερς πήρε με δήμαρχο και με κουμπάρο την αγαπημένη της, Πόρσια ντε Ρόσι και είναι ακόμη ένα διάσημο gay ζευγάρι που ενώνεται με τα δεσμά του γάμου. Βέβαια, η είδηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν, αφού η Ελεν είχε αναγγείλει τον γάμο της με την Πόρτια από τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού show της.

Η τελετή έγινε στο σπίτι των κοριτσιών, στο Μπέβερλι Χιλς και οι καλεσμένοι έφθαναν μόλις τους 19. Ανάμεσα τους ήταν οι μητέρες τους, οι οποίες ήταν τα μάλα συγκινημένες για τις κόρες του. Μάλιστα, η μαμά της Ρόσι ήρθε από την Αυστραλία για το γάμο της κόρης της. Και οι δύο ήταν ντυμένες από τον Zac Posen με την Πόρτια να φοράει μία τουαλέτα και την Ελεν σμόκιν. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2004 και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.