Ξανά μόνη η Τζένιφερ Ανιστον!

18.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν δεις ένα μελαχρινό αγόρι να τρέχει σαν το σίφουνα, μην απορήσεις. Ο Τζον Μάγιερ είναι, ο οποίος το έβαλε στα πόδια και τρέχει, τρέχει χωρίς να ξέρει πού πηγαίνει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν δεις ένα μελαχρινό αγόρι να τρέχει σαν το σίφουνα, μην απορήσεις. Ο Τζον Μάγιερ είναι, ο οποίος το έβαλε στα πόδια και τρέχει, τρέχει χωρίς να ξέρει πού πηγαίνει. Βασικά, μακριά από την Τζένιφερ Άνιστον να μείνει και όπου στον κόσμο να πάει. Βλέπεις, το δύσμοιρο το playboy με το που άκουσε την αγαπημένη του να λέει για γάμους και παιδιά, τρόμαξε τόσο πολύ, που το έβαλε στα πόδια και μην τον είδατε το γαμπρό.

Δε λέω, με την Τζένιφερ ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα και τους τελευταίους τρεις μήνες που ήταν ζευγάρι, δεν είχε αποχωριστεί ο ένας τον άλλον ούτε για ένα λεπτό. Αλλά από το... περνάμε καλά μέχρι το... παντρευόμαστε, υπάρχει μεγάλη διαφορά και η 40χρονη Άνιστον μάλλον τα μπέρδεψε. Έτσι, όταν εξέφρασε στον 30χρονο αγαπημένο της ότι θέλει να ένα παιδί από αυτόν, εκείνος της εξήγησε ότι δεν είναι έτοιμος και δεν θα είναι έτοιμος για πολύ καιρό ακόμη.

Ο χωρισμός τους ήτο αναπόφευκτος και η Τζένιφερ για ακόμη μία φορά έχει πέσει στα πατώματα. Όσο για τις φήμες ότι η διάσημη ηθοποιός βρήκε κιόλας αγαπημένο, δεν ισχύουν. Τις διέψευσε άλλωστε ο εκπρόσωπός της. Εδώ, η γυναίκα είναι ράκος, νέους αγαπημένους θα κοιτάει; Ο, δε, Μάγιερ σωστός τζέντελμαν. Εξήγησε στους δημοσιογράφους τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού, ενώ δήλωσε ότι η Άνιστον είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Κι αφού είναι τέτοιο σπάνιο κομμάτι, γιατί δεν την παντρεύεται;