Και η Χατζηβασιλείου πήρε στο "ψιλό" την Ελένη!

16.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη Κρίση, μεγάλη κρίση έχει χτυπήσει τα μαγαζιά και το ένα μετά το άλλο κλείνει. Μόνο της Κηφισιάς δεν την έχουν ακούσει κι ας είναι καλά γι αυτό η Ελένη Μενεγάκη

Αγαπημένε μου Σωτήρη

Κρίση, μεγάλη κρίση έχει χτυπήσει τα μαγαζιά και το ένα μετά το άλλο κλείνει. Μόνο της Κηφισιάς δεν την έχουν ακούσει κι ας είναι καλά γι αυτό η Ελένη Μενεγάκη

Κάθε απόγευμα πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, για ψώνια είναι. Μόνο ένα απόγευμα Δευτέρας και Τετάρτης τη στομώνουν. Γιατί, κατά τα άλλα, τίποτε άλλο δεν είναι ικανό να την κρατήσει σπίτι της. Ούτε και η βροχή. Να βλέπεις, αγαπημένε μου, φωτογραφία της Ελένης εξώφυλλο στα περιοδικά, όπου η «Βασίλισσα» έτρεχε στους δρόμους της Κηφισιάς με τις σακούλες σε ρόλο ομπρέλας να προσπαθεί να προστατευτεί από τη βροχή. Μούσκεμα έγινε το μίνι αέρινο φορεματάκι της. Τι; Αν βρέχτηκαν τα ρούχα που αγόρασε και τι έκανε; Πήγε το επόμενο απόγευμα και αγόρασε καινούργια. Αυτό που γίνεται; Ειλικρινά, αγαπημένε μου τι είναι αυτό με την Ελένη; Κάθε εβδομάδα είναι πρώτη μούρη στα περιοδικά και σε όλες τις φωτογραφίες τη βλέπουμε με τα χέρια γεμάτα τσάντες.

Την βλέπουν οι καταστηματάρχες της περιοχής και αγαλλιάζει η καρδιά τους. Γιατί σου λένε και αυτοί, έρχεται η Μενεγάκη το βγάλαμε το νοίκι του μήνα. Η φήμη ότι οι τα μαγαζιά του υπόλοιπου Αττικής είναι εξαγριωμένα μαζί της, επειδή δεν τα προτιμά, ελέγχεται. Πάντως, η Ελένη θέλει να πάει να ψωνίσει και αλλού, αλλά δεν προλαβαίνει. Εργαζόμενη μάνα είναι. Πετάγεται μετά την εκπομπή, παίρνει δυο τρία πραγματάκια και φεύγει. Άσε, που με αυτή την ακρίβεια δεν είναι να σπαταλάει λεφτά στις βενζίνες.

Αναρωτιέμαι αν η περίπτωση της έχει να κάνει με… εθισμό στο shopping ή αν η Ελένη είπε φέτος να σώσει όσα περισσότερα μαγαζιά μπορεί. Θα έσωνε τη χελώνα καρέτα – καρέτα, αλλά μάλλον ο Ματέο δεν έχει προλάβει να φτάσει σε αυτό το κεφάλαιο. Τώρα είναι στην ενότητα «Αγροτουρισμός, Αγροτικά, επιδοτήσεις αγροτών κ.α.». Και για να μη λες ότι τα λέω όλα αυτά επειδή ζηλεύω που δεν έχω τα λεφτά της κι επειδή η τελευταία φορά που πήγα για ψώνια ήταν… ήταν… ήταν… ούτε που θυμάμαι, σου αποκαλύπτω ότι και άλλοι έχουν πάρει στο ψιλό την Μενεγάκη. Με πρώτη και καλύτερη την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έγραψε στο Twitter: «Πάλι βλέπω την Ελενίτσα εξώφυλλο φορτωμένη η έρμη με σακούλες. Βρε καλά που είναι και η Μενεγάκη να λέτε και κινείται η αγορά. Μαζί σου Ελεν!»