Angel Innocent, ταξίδι στο φως

21.12.2001
Μια δροσερή πνοή, παιχνιδιάρικη και απρόβλεπτη,Ξεκινάει με δύναμη και ορμήΤο ανυπόμονο ταξίδι της στο φως
Το Angel Innocent, αέρινο, απολαυστικό και θελκτικό όσο ποτέ, αποκαλύπτει τις μοναδικές αρωματικές του νότες από μούρο, φραγκοστάφυλο, πραλίνα και κουφέτο, μέσα από ένα γυάλινο μπουκάλι που παίζει με τις φωτοσκιάσεις. Ο Thierry Mugler κυκλοφορεί τη νέα έκδοση του Angel Innocent (75ml) και αιχμαλωτίζει με την τρυφερή πνοή του κλασικού πια αρώματος τη γυναικεία φύση.

Φιλήδονα, αισθησιακά και διακριτικά αρωματισμένα τα νέα προϊόντα της σειράς Angel του Thierry Mugler υπόσχονται να χαρίσουν απαλή επιδερμίδα και μοναδική αίσθηση.
Huile Universelle
Ελαιο ομορφιάς με μεταξένια υφή που απορροφάται αμέσως από το δέρμα χάρη στην μη λιπαρή σύνθεσή του. Καταπραΰνει την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά.
Brume Complice
Σαν ξαφνική βροχή, το Brume Complice αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενυδατώνει, τονώνει και χαρίζει αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας σε πρόσωπο και σώμα. Το Brume Complice είναι ένα ελιξίριο ομορφιάς, χάρη στα ευεργετικά συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του. Ένα πραγματικό eau de soin, μία μοναδική κίνηση περιποίησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ