Οι 5 πιο ενδιφέρουσες τάσεις στο piercing για το 2023

08.01.2023
Οι 5 πιο ενδιφέρουσες τάσεις στο piercing για το 2023
Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να ανανεώσουν ριζικά την εμφάνιση σου όπως για παράδειγμα το να κάνεις ένα νέο piercing. Είναι λογικό: η επιθυμία να αναδείξουμε το προσωπικό μας στυλ είναι πιο δυνατή από ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι θα αναζητήσουμε καινούργιες ιδέες για να κάνουμε τα piercing μας. Και οι νέες τάσεις του piercing είναι από τις πιο νοσταλγικές και δημιουργικές μέχρι τώρα. Με τόσες πολλές επιλογές που υπάρχουν πλέον, είναι εύκολο να μη μπορείς να επιλέξεις, γι' αυτό ο Johnny Pearce, piercer στο Nine Moons Piercing στη Νέα Υόρκη, πρότεινε στο popsugar τις 5 σημαντικότερες τάσεις στο piercing που θα δεις παντού το 2023.

Και κάτι σημαντικό για την επούλωση ενός Piercing

Ανεξάρτητα από το ποιο trend τελικά θα δοκιμάσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα τεράστιο μέρος της διαδικασίας επούλωσης είναι η μετέπειτα φροντίδα. Ο piercer, συνιστά ήπιο σαπούνι χωρίς οινόπνευμα ή άρωμα για να διατηρείται το piercing καθαρό.

Πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη τους χρόνους επούλωσης πριν επιλέξεις μια θέση piercing. Οι λοβοί χρειάζονται συνήθως 10 έως 12 εβδομάδες για να επουλωθούν και οι χόνδροι χρειάζονται έξι μήνες έως ένα χρόνο για να επουλωθούν.

Piercing κογχών

Σύμφωνα με τον Pearce, τα piercing κογχών είναι βέβαιο ότι θα είναι στη λίστα με τα «αγαπημένα» κάθε επαγγελματία piercer και στυλίστα για το 2023.

Faux piercing στη χοντρή πτυχή του χόνδρου

Εάν έχεις ακούσει για το παραδοσιακό piercing στη χοντρή πτυχή του χόνδρου στο εσωτερικό αυτί, πιθανότατα έχεις ακούσει επίσης ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να επουλωθεί, γι' αυτό ο Pearce λέει ότι το faux piercing σε αυτό το σημείο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για κάποιαν που δεν θέλει να ασχοληθεί με μια δύσκολη διαδικασία επούλωσης.

Piercing φρυδιών

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ότι είναι παλιό γίνεται πάλι καινούργιο και αυτό ισχύει για την επόμενη πρόβλεψή μας για τις τάσεις: piercing φρυδιών.

Αλυσίδες και πέρλες

Το να βρεις το τέλειο κόσμημα για το νέο σου piercing είναι σχεδόν εξίσου διασκεδαστικό (και πολύ λιγότερο επώδυνο) από το να κάνεις το ίδιο το piercing. Ο Pearce λέει ότι το 2023, θα δούμε πολλά περισσότερα σχέδια κοσμημάτων σε αλυσίδες και πέρλες.

Συνδυασμοί σε διάφορα σημεία του αυτιού

Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές εκεί έξω όσον αφορά τα piercing και τα κοσμήματα, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις το look που θέλεις. Οπότε μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς σε διαφορετικά σημεία του αυτιού σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 09:43