Οι 6 πιο δημοφιλείς νέες τάσεις του γαλλικού μανικιούρ

05.01.2023
Οι 6 πιο δημοφιλείς νέες τάσεις του γαλλικού μανικιούρ
Αν έπρεπε να βραβεύσουμε ένα αγαπημένο beauty trend της χρονιάς, αυτό θα έπρεπε να ήταν το γαλλικό μανικιούρ. Αυτή η τάση στα νύχια είχε ένα αρκετά μεγάλο come back τα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να είναι δυνατή. Όχι μόνο είδαμε πολλές παραλλαγές από την κλασική εκδοχή, αλλά έχουν εμφανιστεί αμέτρητες προτάσεις και ιδέες του γαλλικού μανικιούρ.

Μόλις επιλέξεις ακριβώς τι θέλεις και μπορέσεις να το περιγράψεις στην τεχνήτρια νυχιών σου στο επόμενο ραντεβού σου, το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να αποφασίσεις έναν συνδυασμό χρωμάτων. Τα χρώματα του γαλλικού μανικιούρ αλλάζουν με την εποχή. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα γαλλικά πολύχρωμα μανικιούρ είναι δημοφιλή - αν και μπορείς να τα κάνεις όποτε επιθυμείς - και τα γαλλικά μανικιούρ «χρωμίου» αποδεικνύονται τα καλύτερα για το χειμώνα.

Ο πειραματισμός με διαφορετικά στυλ είναι ένας από τους καλύτερους (και ευκολότερους) τρόπους έκφρασης, επομένως μην φοβάσαι να τολμήσεις. Οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ. Αν χρειάζεσαι δικές σου ιδέες για γαλλικό μανικιούρ, έχεις επιλογές. Μπορεί να κάνεις γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια και ακόμη και γαλλικό στα δάχτυλα των ποδιών σου.

Αόρατο

Τα αόρατα γαλλικά μανικιούρ διαθέτουν μια άκρη που είναι βαμμένη με εξαιρετικά απαλό βερνίκι, όπως αυτή η επιλογή glitter.

Ματ

Ένα ματ γαλλικό μανικιούρ έχει μια κανονική γαλλική άκρη με ένα ματ topcoat από πάνω.

Χρωμίου

Τα chrome νύχια είναι δημοφιλή, αλλά η τάση chrome γαλλικού μανικιούρ συνδυάζει δύο δημοφιλείς εμφανίσεις σε μία. Είναι αγαπημένο πολλών σταρ όπως της Lipa, της Chlöe και άλλων.

Shadow

Τα shadow γαλλικά μανικιούρ είναι μια οπτική ψευδαίσθηση στα δάχτυλά σoυ. Το συγκεκριμένο look διαθέτει χρώματα που δίνουν στα νύχια σου μια θολή, shadow όψη.

Γλασέ-ντόνατ

Τα νύχια με γλασέ ντόνατ έγιναν δημοφιλή από τη Hailey Bieber, αλλά από τότε που απογειώθηκε αυτή η εκδοχή, πολλές γυναίκες βάζουν τη δική τους πινελιά στην τάση. Το γαλλικό μανικιούρ με γλασέ ντόνατ διαθέτει γυαλισμένη βάση και λευκή άκρη.

V-Cut

Η τάση V-cut-french-manicure δεν έχει παραδοσιακή γαλλική άκρη. Αντίθετα, στην άκρη του νυχιού, έχει δύο γραμμές που διασταυρώνονται σε σχήμα V.