5 σχέδια τατουάζ που θα γίνουν trend μέσα στο 2023

01.01.2023
5 σχέδια τατουάζ που θα γίνουν trend μέσα στο 2023
Ένας από τους αγαπημένους τρόπους για να κάνουμε μια μικρή προσωπική ανανέωση είναι να «χτυπήσουμε» ένα νέο τατουάζ.

Πέρυσι είδαμε να αυξάνονται σε δημοτικότητα τάσεις όπως τα αφηρημένα στυλ και τα τατουάζ εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90, αλλά το 2023, σειρά έχουν οι μικροσκοπικές λεπτομέρειες όσον αφορά στην τέχνη του σώματός σου — και μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη celebrity να ευχαριστείς γι' αυτό.

«Οι άνθρωποι αλλάζουν τους τύπους τατουάζ που κάνουν λόγω της επιρροής από τους άλλους, για παράδειγμα η Hailey Bieber», λέει στο POPSUGAR ο tattoo artist Syd Smith. «Τα τατουάζ στα χέρια της είναι μερικές από τις πιο κοινές φωτογραφίες που μου φέρνουν και σίγουρα έχει επηρεάσει και άλλους ανθρώπους».

Με βάση αυτό, υπάρχουν 5 τάσεις στα τατουάζ που ο Smith προβλέπει ότι θα είναι κυρίαρχες το 2023 και αξίζει να αναζητήσεις εκεί ιδέες για σχέδια.

Μικρές καρδιές

Μία από τις μεγαλύτερες προβλέψεις του Smith για μοντέρνα τατουάζ το 2023 είναι τα micro heart σχέδια. Αν είσαι λάτρης των μικροσκοπικών τατουάζ αλλά προτιμάς να κρατάς το σχέδιό σου ιδιωτικό, κάνε το τατουάζ σου σε ένα δυσδιάκριτο μέρος όπως το πίσω μέρος του λαιμού σου ή σε κάποιο σημείο στον ώμο σου.

Τίγρεις

Ένα άλλο δημοφιλές τατουάζ που ζητάνε στον Smith για νέα σχέδια, είναι οι τίγρεις. «Έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται τάση», λέει ο Smith. «Ωστόσο, αντί για λεπτομερή ρεαλιστικά κομμάτια, έχουν αναβιώσει πιο απλουστευμένες εκδοχές ενός προσώπου τίγρης».

Τατουάζ στα δάχτυλα

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε όλες η Hailey Bieber, μπορούμε να κάνουμε μοντέρνα τατουάζ σαν τα δικά της — αυτό ακριβώς που προβλέπει ο Smith ότι θα συμβεί τη νέα χρονιά. «Τα τατουάζ στα δάχτυλα σίγουρα θα κυριαρχήσουν στη βιομηχανία το 2023», λέει. «Προσωπικά έχω κάνει περισσότερα από αυτά τους τελευταίους δύο μήνες από ποτέ. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν φοβούνται να κάνουν τατουάζ στα χέρια, στα δάχτυλα ή στο λαιμό τους όπως παλιά, ειδικά αν τα τατουάζ είναι κομψά».

Πουλιά

«Τα τατουάζ πουλιών γίνονται μεγαλύτερα και λαμβάνω συνεχώς αιτήματα για αυτά», λέει ο Smith. Πολλές από τις ερωτήσεις που έλαβε ο Smith αφορούσαν σε πιο λεπτομερή πορτρέτα, αλλά τα τατουάζ πουλιών είναι τόσο φίνα που μπορείς να κάνεις απλά και αφηρημένα όπως τα σχέδια που θα δεις παρακάτω.

Τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης

Τα τατουάζ στην πλάτη κάνουν μεγάλο comeback. «Επειδή παλιά προκαλούσε επικρίσεις το να έχει κάποιος τατουάζ, ειδικά για τις γυναίκες, τα σχέδια στην πλάτη έγιναν ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνεις ένα τατουάζ που μπορούσες να το δείξεις με διασκεδαστικό, σέξι τρόπο ή να το κρύψεις εύκολα» είπε ο Smith.