Οι ανοιξιάτικες τάσεις μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

26.03.2022
Οι ανοιξιάτικες τάσεις μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν
Η έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού σου

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια νέα σεζόν; Οι νέες αλλαγές στο στυλ—συμπεριλαμβανομένης μιας νέας έμπνευσης για μανικιούρ. Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται, θα αρχίσουμε να βλέπουμε μερικές από τις συνηθισμένες τάσεις στα νύχια της άνοιξης (όπως τα παστέλ), αλλά τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε;

Ιδέες μανικιούρ με λευκά νύχια για κάθε περίσταση

Παρακάτω, θα δεις τις προβλέψεις των ειδικών για τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια που θα είναι παντού αυτήν την Άνοιξη:

Neon λεπτομέρειες

Θα δούμε περισσότερες αποχρώσεις νέον αυτή την άνοιξη. «Το Neon έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής απόχρωση, ειδικά καθώς ο καιρός ζεσταίνει», λέει η Brittney Boyce, celebrity nail artist και ιδρύτρια του Nails of LA. «Έκανα ένα νέον πορτοκαλί για τη Megan Fox πρόσφατα και ένα νέον κίτρινο για την Olivia Rodrigo για τα Βραβεία Billboard. Υπάρχει αυτή η φορτισμένη ενέργεια στον αέρα που νομίζω ότι οι άνθρωποι εκφράζουν με νέον αποχρώσεις».

Μινιμαλιστικό μανικιούρ με διακριτικές πινελιές

Τα νύχια με ουδέτερο τόνο εμφανίστηκαν σε όλες τις πασαρέλες την περασμένη εβδομάδα μόδας, σημειώνει η nail artist Anna Miles. «Στο σόου του Peter Do, η Jin Soon σχεδίασε ένα γεωμετρικό σχέδιο που είναι πολύ εύκολο να το κάνεις μόνη σου», λέει. Η προσθήκη μιας τυχαίας γραμμής εδώ και εκεί στα νύχια σου είναι ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο με ελάχιστη προσπάθεια.

Ombre νύχια

«Έκανα τόσα πολλά ombre μανικιούρ τον περασμένο μήνα. Ο κόσμος είναι έτοιμος για τη αλλαγή του vibe, και αυτό φαίνεται στα νύχια!»λέει η nail artist Anna Miles.