Τα DIY σχέδια νυχιών που αξίζει να δοκιμάσεις

25.06.2021
Τα DIY σχέδια νυχιών που αξίζει να δοκιμάσεις
Και μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου - μάθε το πώς!

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει, σε ό,τι αφορά τις τάσεις των νυχιών, μια αύξηση στη δημοφιλία πιο πειραματικών επιλογών, όπως γεωμετρικά σχέδια, χρώματα νέον και διακοσμητικά με λαμπερές πέτρες. Τώρα, χάρη στο Instagram, έχουμε ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης μέσω του DIY μανικιούρ.

Νύχια Aurora: Το νέο μαγικό χρώμα που έγινε viral σε όλον τον κόσμο

Η Brittney Boyce, nail artist και ιδρυτής της Nails of LA, και η Jessica Tong-Ahn, πρέσβειρα της εταιρείας Smith & Cult, μοιράζονται τις συμβουλές και τα κόλπα τους για το πώς να φτιάξεις τα πιο trendy μανικιούρ σου αυτό το καλοκαίρι.

Έντονες γαλλικές άκρες

Η Boyce λατρεύει να δίνει στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ τη δική της μοντέρνα εκδοχή. Αντί να κάνει τη συνηθισμένη λευκή απόχρωση, επιλέγει μια καθαρή βάση σε συνδυασμό με έντονα χρωματισμένα άκρα.

Για να φτιάξεις αυτό το σχέδιο, πέρασε μια διαφανή βάση και περίμενε να στεγνώσει. Στη συνέχεια, η Boyce προτείνει την επιλογή δύο συμπληρωματικών τολμηρών χρωμάτων. Στη συνέχεια, κόψε πολλά κομμάτια από κολλητική ταινία washi με πλάτος περίπου δύο έως τρία χιλιοστά και κόλλησε ένα κομμάτι σε ευθεία γραμμή πάνω από κάθε νύχι, αφήνοντας μια μικρή σχισμή ακάλυπτη κοντά στην άκρη.

Αφού στερεωθεί η ταινία, βάψε το νύχι με μια απόχρωση, χρησιμοποιώντας το πάνω μέρος της ταινίας ως οδηγό για να κάνεις ομαλές και ευθείες γραμμές. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το κάτω μέρος της ταινίας αυτή τη φορά, βάψε μια άλλη γραμμή με τη δεύτερη απόχρωση.

Αφηρημένες γραμμές

Μην προσπαθείς να μείνεις μέσα στα όρια όταν δημιουργείς αυτό το σχέδιο. "Η ιδέα είναι να δημιουργήσεις στροβιλισμούς και μοτίβα που είναι αφηρημένα και κάπως ψυχεδελικά, οπότε δεν χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά ακριβής", λέει η Boyce. Πάρε την προτιμώμενη απόχρωση και τράβηξε το πινέλο πάνω στο νύχι για να δημιουργήσεις όποιο σχήμα θέλεις. Βεβαιώσου ότι θα το αφήσεις να στεγνώσει εντελώς πριν τοποθετήσεις πρόσθετες αποχρώσεις.

Σχέδια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90

Σχέδια όπως φλόγες, κεράσια και χαμογελαστά πρόσωπα έχουν γίνει τάση από την άνοιξη και θα εξακολουθούν να είναι δημοφιλή και το καλοκαίρι. Εκτός του ότι μπορείς να συνδυάσεις και να ταιριάξεις τα σχέδια όπως θέλεις εσύ, αυτή η τάση φαίνεται υπέροχη σε όλα τα σχήματα και μεγέθη νυχιών.

Όταν φτιάχνεις μόνη σου το σχέδιο με το γαλλικό μανικιούρ με το κεράσι, η Tong-Ahn προτείνει να τραβήξεις μια γραμμή προς τα κάτω από το κέντρο του νυχιού στη δεξιά πλευρά και στη συνέχεια να επαναλάβεις το βήμα στην άλλη πλευρά.