Re-Nutriv Intensive Lifting Serum

08.02.2001
Η σειρά Re-Nutriv Intensive Lifting System εμπλουτίζεται με το Re-Nutriv Intensive Lifting Serum προσφέροντας την πιο προηγμένη αντι-γηραντική φροντίδα του δέρματος.
Ο χρόνος δεν είναι -δυστυχώς- ο μοναδικός εχθρός του δέρματος. Η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες, η μόλυνση και άλλοι περιβαντολλογικοί παράγοντες αφήνουν τα ''ίχνη'' τους στην επιδερμίδα.
Το Re-Nutriv Intensive Lifting Serum προσφέρει την πιο προηγμένη αντι-γηραντική φροντίδα λειτουργώντας σαν σύστημα αναβάθμισης του δέρματος που βοηθά στο να επιδιορθωθούν και να αποφευχθούν τα σημάδια της γήρανσης.
Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του, το βίο-συμβατό γαλάκτωμα της Estee Lauder βοηθά στην ενεργοποίηση των γενετικών κυτταρικών λειτουργιών, όπως είναι η σύνθεση της πρωτεϊνης, στην προστασία των κυττάρων από την υπεριώδη ακτινοβολία και στην ισορροπία του χρώματος του δέρματος ελέγχοντας την ενεργοποίηση της μελανίνης.
Το Re-Nutriv Intensive Lifting Serum προσφέρει μία άμεση αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος, εμποδίζει την κατάρρευση του συστήματος υποστήριξής του, βοηθά στη διατήρηση της σύσφιξης και εξασφαλίζει την ελεγχόμενη εκχύλιση Ρετινόλης με στόχο την ανόρθωση της επιδερμίδας.
Με το πέρασμα του χρόνου και τη σωστή χρήση, οι δυσχρωμίες θα γίνουν λιγότερο ορατές και η υφή του δέρματος πιο ομοιόμορφη και μεταξένια στην αφή. Οι προστατευτικοί μηχανισμοί του Re-Nutriv Intensive Lifting Serum επαναφέρει το δέρμα στο ιδανικότερο επίπεδο απόδοσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ