Oriflame

05.11.2002
Ανακαλύψτε μυστικά για υγιή, νεανική, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα, βρείτε συμβουλές για την καθημερινή περιποίησή της και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα σας, ανάλογα με τον τύπο του.
Ανακαλύψτε μυστικά για υγιή, νεανική, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα, βρείτε συμβουλές για την καθημερινή περιποίησή της και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα σας, ανάλογα με τον τύπο του. Επίσης, μάθετε ποιά προϊόντα σάς ταιριάζουν και πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά.
Ποιος θα σας παραδώσει τα μαθήματα φροντίδας και αισθητικής; Ο "Οδηγός περιποίησης της επιδερμίδας", που κυκλοφόρησε η σουηδική εταιρεία φυτικών και φυσικών καλλυντικών Oriflame.
Ο μοναδικός αυτός οδηγός περιλαμβάνει και κατάλογο προϊόντων για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, ενώ τα διαχωρίζει ανάλογα με τις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι τα προϊόντα Oriflame ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους, καθώς είναι παρασκευασμένα κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες ποιοτικές και περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6875800

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ