6 λόγοι για να λατρέψεις το τόνερ

14.07.2010
Δεν είναι μυστικό ότι η περιποίηση της επιδερμίδας σου ειδικά το καλοκαίρι γίνεται βασική ανάγκη, έτσι ώστε να έχεις πάντα λαμπερό δέρμα!

Δεν είναι μυστικό ότι η περιποίηση της επιδερμίδας σου ειδικά το καλοκαίρι γίνεται βασική ανάγκη, έτσι ώστε να έχεις πάντα λαμπερό δέρμα! Διάβασε παρακάτω γιατί ειδικά τώρα το καλοκαιράκι πρέπει πάντα να έχεις χώρο στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου για το αγαπημένο σου τόνερ!

Γενικά: μπορεί να νομίζεις ότι η ρουτίνα του ντεμακιγιάζ σου είναι τέλεια, με το γαλάκτωμα καθαρισμού και το ντεμακιγιάζ ματιών αλλά τι γίνεται με την τόνωση της επιδερμίδας; Το τόνερ είναι το απαραίτητο εργαλείο για την ολοκλήρωση του καθαρισμού της επιδερμίδας και σίγουρα δε σου αρέσει να κάνεις μισές δουλειές! Η τονωτική σου λοσιόν απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ που δεν καταφέρει να εξαφανίσει το γαλάκτωμα και σου εξασφαλίζει αψεγάδιαστο δέρμα! Εξάλλου σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για να απομακρύνεις από τη σκόνη και τη λιπαρότητα μέχρι τις αντιαισθητικές κοκκινίλες που αποδεικνύουν ότι πέρασες πολλές ώρες στην παραλία κοπιάζοντας για το τέλειο μαύρισμα;

Τιπ: η τονωτική λοσιόν γίνεται το απαραίτητο εργαλείο του νεσεσέρ ομορφιάς σου ειδικά αν έχεις λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής - που τώρα με τη ζέστη, τον ήλιο και τις αντηλιακές κρέμες γίνεται ακόμη πιο λιπαρό- άρα μην το ξεχνάς!

Λόγος νούμερο 1: το μαγικό τόνερ επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος σου! Μετά τον καθαρισμό του δέρματος από το μακιγιάζ, το ph του δέρματος διαταράσσεται και ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρεις-στην τάξη είναι με τη βοήθεια του τόνερ! Όταν συμβαίνει αυτό το δέρμα σου πρέπει να δουλέψει "υπερωρίες" για να αποκαταστήσει τη χαμένη του ισορροπία- με τη βοήθεια του τόνερ όμως είσαι πάντα έτοιμη on time!

Λόγος νούμερο 2: μεγάλοι πόροι τέλος! Μετά τον καθαρισμό με το γαλάκτωμα ή το σαπούνι, βάλε σε ένα βαμβακάκι μικρή ποσότητα τόνερ και ταμπονάρισε απαλά το προσωπάκι σου έτσι ώστε να απομακρύνεις κάθε ίχνος λιπαρότητας και αποχαιρέτισε αντιαισθητικά στίγματα και σπυράκια στη στιγμή!

Τιπ: έτσι οι πόροι σου θα φαίνονται μικρότεροι και το δέρμα σου πιο καθαρό!

Λόγος νούμερο 3: προσφέρει έξτρα προστασία! Ακριβώς επειδή το τόνερ βοηθάει στο να "μικρύνουν οι πόροι" αλλά και "ξυπνάει" τα κύτταρα αμέσως μετά τον καθαρισμό, δεν αφήνει την επιδερμίδα να μολυνθεί από εξωτερικούς παράγοντες με αποτέλεσμα να μπορείς να καυχιέσαι ότι έχεις πεντακάθαρο, λαμπερό δέρμα!

Λόγος νούμερο 4: ενυδατώνει σε περίοδο μεγάλης ξηρασίας! Τα περισσότερα τόνερ εκτός του ότι τονώνουν την επιδερμίδα για τους παραπάνω λόγους παράλληλα την ενυδατώνουν γιατί περιέχουν πολλά ενυδατικά στοιχεία που είναι ιδιαίτερα ευεργετικά αυτή την εποχή που το δέρμα μας διψάει πιο πολύ από ποτέ!

Λόγος νούμερο 5: ανανεώνει το δέρμα! Μην ξεχνάς ότι η τονωτική λοσιόν εκτός του ότι απομακρύνει τοξίνες και λιπαρότητα από το δέρμα σου έχει την ιδιότητα να ανανεώνει την επιδερμίδα και να την αφήνει όχι μόνο πεντακάθαρη αλλά και εμφανώς ανανεωμένη και λαμπερή! Βάλτο στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και θα δεις μέσα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα τα αποτελέσματα!

Λόγος νούμερο 6: τρίχα, μα ποια τρίχα; Τα τόνερ περιέχουν ουσίες όπως γλυκολικό και διάφορα οξέα που εμποδίζουν τις αντιαισθητικές τριχούλες - που τόσο σου τη σπάνε- να κάνουν κατάληψη στο προσωπάκι σου! Μάλλον δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για το πόσο σημαντική είναι η χρήση του σε καθημερινή βάση για να έχεις πάντα λαμπερό δέρμα!

Από την Ελένη Αναστασάκη