Περιποίηση προσώπου: Με ποια σειρά χρησιμοποιώ τα καλλυντικά προϊόντα;

25.08.2023
Περιποίηση προσώπου: Με ποια σειρά χρησιμοποιώ τα καλλυντικά προϊόντα;
Τα φυσικά συστατικά κάνουν ένα καλλυντικό προϊόν ξεχωριστό και απολύτως αποτελεσματικό. Η Mellifora έρχεται να κάνει τη διαφορά και να μας χαρίσει χειροποίητα, 100% Φυσικά Καλλυντικά και Βάλσαμα, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Προσφέρουν μια σπάνια εναλλακτική από τα συνήθη βιομηχανικά προϊόντα της αγοράς, φτιαγμένα με γνώση και μεράκι στο εργαστήρι της φύσης, στις πλούσιες πλαγιές του Ολύμπου. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με αγάπη, γνώση και επιμέλεια ώστε να περικλείουν και να μεταφέρουν το απόσταγμα της φύσης.

Δείτε παρακάτω τι μας προτείνει η Mellifora για τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων στο πρόσωπo:
logoeconomy e72ef24b dfe6 4223 bd9d daf04125473e 540x 1 αντίγραφο

Περιποίηση προσώπου - με ποια σειρά; πότε; πώς;

Ερωτήματα που αντιμετωπίζουμε συχνά μπροστά σε μια πληθώρα καλλυντικών! Να τι πρέπει να γνωρίζεις:

Η σωστή σειρά εφαρμογής των καλλυντικών στο πρόσωπο είναι πολύ σημαντική για να μεγιστοποιήσεις τη δράση των ενεργών συστατικών.

Γενικός κανόνας:

Μετά τον καθαρισμό, ξεκινάς πάντα την εφαρμογή από τις πιο λεπτόρρευστες συνθέσεις προς τις πιο παχύρρευστες.

Ωστόσο, όταν γνωρίζεις τον τρόπο που δρα το κάθε προϊόν, θα είσαι σε θέση να τροποποιήσεις με ορθό τρόπο τη σειρά ή να παραλείψεις ή να εναλλάσσεις με ένα άλλο προϊόν. Γι’ αυτό, είναι καλό να διαβάζεις τις περιγραφές των προϊόντων και να εφαρμόζεις τη σωστή σειρά.

Ας δούμε ένα παράδειγμα χρήσης για τα προϊόντα της Mellifora:christin hume 0mof fe0w0a unsplash 1 αντίγραφο

Γυρνάς κουρασμένη από το τοξικό περιβάλλον του δρόμου, της δουλειάς ή της αγοράς. Η επιδερμίδα είναι κουρασμένη από το στρες, τα καυσαέρια, τις ακτινοβολίες του ήλιου, τις εναλλαγές της θερμοκρασίας.

Επιστροφή στο σπίτι... καθαρισμός και τόνωση:

Χρησιμοποιείς το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό των ματιών και αφαιρείς το make up από το πρόσωπο. Στη συνέχεια βρέχεις την επιδερμίδα και με ελαφρές κυκλικές κινήσεις μεταφέρεις το ήπιο θεραπευτικό σαπουνάκι προσώπου με τα δάκτυλα, δημιουργώντας απαλό αφρισμό.

ασ2 αντίγραφο

Ξεβγάζεις με νερό. Σκουπίζεις ταμποναριστά την επιδερμίδα που τώρα είναι έτοιμη να δεχθεί την τονωτική λοσιόν από μέλι και χαμομήλι: Βρέχεις ένα ταμπόν με μικρή ποσότητα της λοσιόν και απλώνεις στο πρόσωπο και το ντεκολτέ με μαλακές κινήσεις, δροσίζοντας, θρέφοντας και τονώνοντας την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά.

amanda dalbjorn fviny gh7sc unsplash αντίγραφο 1

Επαναφορά - ενυδάτωση - θρέψη:

Αν διαθέτεις την αντιρυτιδική κρέμα τώρα είναι η ώρα να τη χρησιμοποιήσεις. Έχει τόση δύναμη να επαναφέρει την επιδερμίδα στη νεανική της κατάσταση, με τη δράση πολύτιμων συστατικών. Το καθένα προσθέτει τη δική του δράση στην αναδόμηση, στην ανάπλαση και στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Ένα απαλό και βελούδινο αποτέλεσμα θα είναι ορατό όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εναλλακτικά, η ίδια κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση της βοτανικής κρέμας νύχτας που αναφέρεται παρακάτω.

α21 1

Η θεραπεία κατά τη διάρκεια του ύπνου:

Το βραδάκι, πριν κοιμηθείς, προετοιμάζεις την επιδερμίδα για μια ενυδατική θεραπεία που θα διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια της ξεκούρασής σου. Εφόσον δεν έχει προηγηθεί η διαδικασία καθαρισμού και τόνωσης, τώρα είναι η ώρα για να γίνει.

Απολέπιση-αναδόμηση: Δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα να κάνεις απολέπιση και αναδόμηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Το peeling από φλοιό μαύρης ιτιάς με βουρτσάκι είναι ιδανικό για το σκοπό αυτό. Απλώνεις στην επιδερμίδα το gel και κάνεις ελαφρύ μασάζ με το βουρτσάκι προσώπου. Το αφήνεις ως μάσκα στο πρόσωπο για λίγη ώρα. Ξεπλένεις την επιδερμίδα με λίγο νερό αν και δεν είναι απαραίτητο να το ξεβγάλεις.

Ενυδάτωση: Ακολουθεί το serum ματιών με το roll on που θα ξεκουράσει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα. Στο υπόλοιπο πρόσωπο απλώνεις μαλακά το serum προσώπου για ενυδάτωση σε βάθος. Ενώ είναι ακόμη υγρή η επιδερμίδα από το serum απλώνεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ την ενυδατική κρέμα νύχτας. Τώρα η επιδερμίδα είναι έτοιμη για ξεκούραση καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Τα πολύτιμα συστατικά του serum που εισχώρησαν σε βάθος και της κρέμας που απορροφάται αργά, ανανεώνουν, τρέφουν και θεραπεύουν τα κύτταρα σε όλα τα επίπεδα. Για τις ώριμες επιδερμίδες στις οποίες η δίψα για ενυδάτωση είναι μεγαλύτερη, μπορεί να προστεθεί ως τελευταίο στάδιο στην περιποίηση το Έλαιο Βαθιάς ενυδάτωσης στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ. Τα δραστικά του έλαια και οι βιταμίνες που περιέχει συνδυάζονται άριστα με τα προηγούμενα συστατικά των ενυδατικών που προστέθηκαν ήδη και θα συμπληρώσουν το έργο τους.

Το ξεκίνημα της ημέρας: ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο.

Το πρωί, αρχίζει η προετοιμασία για έξοδο στο φως και στο περιβάλλον, παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Τώρα θα χρειαστούμε την αντιγηραντική προστασία. Αρχίζοντας πάλι από τον καθαρισμό με το σαπουνάκι προσώπου, προχωρούμε στην ενυδάτωση με αντιηλιακά σκευάσματα: πρώτα απλώνουμε τον αντιγηραντικό ορό ημέρας με τα αντιηλιακά φίλτρα και τα αντιοξειδωτικά συστατικά του, που με τη λεπτόρρευστη υφή του εισχωρεί σε βάθος, προχωρούμε στην ενυδατική κρέμα ημέρας που ενυδατώνει αλλά ταυτόχρονα προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου με τα αντιηλιακά της φίλτρα.

Φρύδια και βλεφαρίδες-make up

Περιποιήσου τις βλεφαρίδες και τα φρύδια με τον ορό φρυδιών και βλεφαρίδων ώστε να θρέψεις τις ρίζες των βλεφαρίδων, να τις δυναμώσεις και να αποκτήσεις ένα έντονο θηλυκό βλέμμα. Μετά από τις κρέμες μπορείς να βάλεις το makeup της αρεσκείας σου. Αν ο ήλιος είναι πολύ δυνατός, μπορείς να επαναλάβεις την ενυδάτωση ενδιάμεσα στην ημέρα με το αντιηλιακό γαλάκτωμα που το απλώνεις σε όλα τα γυμνά μέρη που εκτίθενται στον ήλιο.

φρ2

Ανακάλυψε τα προϊόντα της στο Mellifora.gr και κάνε την πρώτη σου αγορά με έκπτωση 10%. Λαμβάνεις την παραγγελία σου με κούριερ σε δύο μέρες: Το womenonly.gr σε συνεργασία με τη Mellifora προσφέρουν εκπτωτικό κουπόνι για την πρώτη σου αγορά στο eshop Μellifora.gr Βάλε τον κωδικό wnONLYmel στο καλάθι αγορών σου ή πάτα τον σύνδεσμο αγορά με έκπτωση. Ισχύει μέχρι 31/12/2023.

ΚΩΔΙΚΟΣ - wnONLYmel

Ο κωδικός ισχύει για μια αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 11:52