Sun Protection: 5 top αντηλιακά προϊόντα για να δώσετε στο δέρμα σας την νεότερη όψη που επιθυμείτε

30.06.2022
Sun Protection: 5 top αντηλιακά προϊόντα για να δώσετε στο δέρμα σας την νεότερη όψη που επιθυμείτε
Με το καλοκαίρι να είναι επίσημα εδώ, ενδεχομένως να βιάζεστε για να απολαύσετε τον ήλιο και τον ζεστό καιρό.

Σκέφτεστε πώς να προστατεύσετε καλύτερα το δέρμα σας; Το να γνωρίζετε πώς να κάνετε το δέρμα σας πιο λαμπερό, υγιές και να το προστατεύσετε από την ηλιακή ακτινοβολία είναι σημαντικό και σίγουρα η πιο ζεστή περίοδος της χρονιάς θέλει από τη μία καλοπέραση αλλά από την άλλη πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι να ξεχνούν την έκθεση στον ήλιο. Το δέρμα εξακολουθεί να απορροφά τις ακτίνες UV ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες ή ενώ οδηγείτε με τα παράθυρα κατεβασμένα. Για να βοηθήσετε στην προστασία του δέρματος σε τέτοιες καταστάσεις, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε την προστασία μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Βάλτε αντηλιακό το πρωί, ακόμα κι αν δεν σκέφτεστε ότι θα βγείτε έξω - να είστε συνεπείς.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε αναζητώντας αντηλιακά προϊόντα που παρέχουν προστασία με ένα ευρύ φάσμα ιδιοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φιλτράρει και τους δύο τύπους υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι υπεριώδεις ακτίνες Α υπάρχουν όλη την ημέρα και μπορούν να προκαλέσουν γήρανση του δέρματος και ρυτίδες, ενώ οι υπεριώδεις ακτίνες Β είναι ισχυρότερες κατά τις ώρες αιχμής (10 π.μ. έως 4 μ.μ.) και μπορεί να προκαλέσουν ηλιακά εγκαύματα. Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας και σίγουρα μετά το κολύμπι ή την υπερβολική εφίδρωση.

Το Womenonly.gr σε συνεργασία με το pael.gr σας παρουσιάζει τα top προϊόντα περιποίησης που θα γίνουν σύμμαχος σας αυτό το καλοκαίρι.


HELIOS PARMA CC CREAM LIGHT SPF 30 - Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα Ενυδατική,

Aντιγηραντική κρέμα προσώπου με χρώμα και αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF30. Μια κρέμα νέας γενιάς εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα ροδιού που προσφέρει ιδανική περιποίηση του δέρματος, ελαχιστοποιεί τις δυσχρωμίες, τις κοκκινίλες, τις καφέ κηλίδες, και τις ρυτίδες του χρόνου, προσφέροντας μια ωραιότερη και νεότερη όψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση πριν το μακιγιάζ. Θα τη βρείτε σε χρώμα καφέ σκούρο και ένα πιο ανοιχτό.

HELIOS PARMA CC 50ML SPF 30 - Αντηλιακά με χρώμα Ενυδατική,

Aντιγηραντική κρέμα προσώπου με χρώμα και αντηλιακό δείκτη προστασίας spf 30. Μια κρέμα νέας γενιάς εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα ροδιού, ιδανική περιποίηση του δέρματος, ελαχιστοποιεί τις δυσχρωμίες, τις κοκκινίλες, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες του χρόνου, προσφέροντας μία ομοιόμορφη και νεότερη όψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση πριν το μακιγιάζ. Χρήση: απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα πριν την έκθεση στον ήλιο. Θα τη βρείτε σε χρώμα καφέ σκούρο και ένα πιο ανοιχτό.

HELIOS PARMA ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 50ML SPF 50

H πολλαπλών δράσεων Helios Parma Sun Protection Face Cream SPF50 προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Η μοναδική του σύνθεση από εκχύλισμα κουρκουμά, υαλουρονικού και βιταμίνης Ε προστατεύουν το δέρμα από πανάδες και ρυτίδες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και έχουν ως αποτέλεσμα τη πρόωρη γήρανση του δέρματος.

HELIOS PARMA SUN PROTECT SPRAY FACE & BODY SPF30 150ML

Αντηλιακό γαλάκτωμα σπρέι με φωτοσταθερά φίλτρα που προστατεύουν από την UVA &UVB ακτινοβολία. Περιέχει έναν συνδυασμό από βιταμίνη Ε, γλυκερίνη και αλλαντοΐνη που προστατεύουν τα δερμικά κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και τη φωτογήρανση ενώ ανακουφίζουν από ερεθισμούς. Απλώνεται, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα.

HELIOS PARMA SUNSCREEN OIL SPF6

Λάδι μαυρίσματος με φυσικά έλαια από καρότο που προσφέρουν χαμηλή προστασία από τη UVA/UVB ακτινοβολία. Περιέχει έλαια από καρότο και καρύδι που χαρίζουν και διατηρούν χρυσαφένιο μαύρισμα ενώ ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν το ξεφλούδισμα.

Η Primo Bagno είναι ένα Ελληνικό πρωτοποριακό Bath & Body Brand που παράγει την δική της φυσική καλλυντική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, με μοναδικά προϊόντα μπάνιου, χειροποίητα σετ δώρου και αρωματικά χώρου.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα και η κύρια βάση των καλλυντικών μας είναι η οργανική αλόη και το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο.

Primo Bagno

Η Primo Bagno δεν σταματά να δημιουργεί αξίες για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον. Τα προιόντα της ενισχύουν την υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος. Μεταξύ άλλων θα βρείτε αφρόλουτρα, λοσιόν - κρέμες, body mist, peeling, άλατα μπάνιου, λάδι σώματος, προϊόντα για αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα, σαπούνια - κρεμοσάπουνα

Επισκεφτείτε το site: www.pael.gr

Καλέστε στο 210 5321822

Facebook

Instagram