Η Scarlett Johansson ετοιμάζει το δικό της brand περιποίησης

07.07.2021
Η Scarlett Johansson ετοιμάζει το δικό της brand περιποίησης
Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά

Δεν είναι λίγες οι διασημότητες που τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα δικά τους προϊόντα ομορφιάς, είτε πρόκειται για μακιγιάζ είτε για περιποίηση. Σε αυτές έρχεται τώρα να προστεθεί και η Scarlett Johansson, η οποία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το δικό της brand περιποίησης, του οποίου η ίδια θα είναι ιδρυτής και CEO.

Τα καλύτερα tips ομορφιάς για τον καύσωνα

"Δημιούργησα αυτό το brand για να βελτιώσω την "πράσινη", απαραίτητη περιποίηση του δέρματος", είπε η ίδια. "Θα είναι ιδανικό για όσες θέλουν το δέρμα τους να φαίνεται το καλύτερο με ελάχιστη προσπάθεια". Στο παρελθόν, η ηθοποιός ήταν το πρόσωπο της L'Oréal Paris, καθώς και για τα αρώματα The One των Dolce & Gabbana.

Το jamsu είναι το νέο trend μακιγιάζ που έχει γίνει viral

"Αναπτύσσω τη δική μου σειρά φροντίδας δέρματος τα τελευταία τρία χρόνια", αποκάλυψε η Johansson κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης της. Η πανδημία, η οποία σταμάτησε απότομα την παραγωγή της ταινίας Black Widow, στην οποία συμμετέχει - έδωσε στην Johansson χρόνο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της μάρκας, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022. "Το προηγούμενο έτος μου επέτρεψε πραγματικά να αφιερώσω πολύ χρόνο. Ήταν ένα έργο αγάπης, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα το μοιραστώ με τον κόσμο."