Πώς να μειώσεις το χρόνο προετοιμασίας σου το πρωί

19.05.2021
Πώς να μειώσεις το χρόνο προετοιμασίας σου το πρωί
Κάνε οικονομία χρόνου και ανέδειξε τη φυσική αλλά και λαμπερή πλευρά του εαυτού σου

Σε όποια φάση κι να βρίσκεσαι και όποια δουλειά κι αν κάνεις, το σίγουρο είναι πως τα πρωινά θέλεις να περνάς όσο το δυνατον λιγότερο χρόνο στην προετοιμασία σου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως θα παραμελήσεις την εμφάνιση σου.

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό για εσένα

Παρακάτω θα βρεις τα μυστικά των celebrity glam teams για το πώς να μειώσεις το χρόνο προετοιμασία σου στο μισό:

Επίλεξε ένα γρήγορο αλλά και κομψό χτένισμα
Καμία δε θέλει να χάσει τον πολύτιμο χρόνο της το πρωί προσπαθώντας να φτιάξει ένα περίπλοκο και απαιτητικό χτένισμα - ειδικά όταν υπάρχουν τόσα γρήγορα, εύκολα και κομψά χτενίσματα, όπως οι χαμηλές αλογοουρές και τα chignon.

Ανάδειξε τη φυσική υφή των μαλλιών σου
Αν δε θέλεις να κάνεις ένα χτένισμα, μπορείς να "αγκαλιάσεις" τη φυσική υφή των μαλλιών σου, ψεκάζοντας τα με ένα texturizing spray ή με έναν αφρό, "τσαλακώνοντας" τα με τα ακροδάχτυλά σου και στεγνώνοντας τα με σεσουάρ για ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Τα κουρέματα που χρειάζονται λίγη προσπάθεια για να αναδειχθούν

Πώς να δείχνεις ξεκούραστη
Το μυστικό για μία πραγματικά όμορφη και λαμπερή όψη είναι η σωστή βάση. Αν θέλεις να δείχνεις πιο ξεκούραστη, επίλεξε ένα foundation με λαμπερό αποτέλεσμα. Αλλιώς, πριν την εφαρμογή του, μπορείς να το αναμείξεις με μερικές σταγόνες υγρού highlighter.

Δώσε έμφαση σε ένα χαρακτηριστικό σου
Δεν χρειάζεται να ξοδέξεις μια ώρα μπροστά από τον καθρέφτη κάνοντας ένα έντονο μακιγιάζ - μια απαλή και φυσική επιλογή αρκεί για να ξεχωρίσεις. Επίλεξε ένα χαρακτηριστικό που θέλεις να τονίσεις και δώσε έμφαση σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείς στα μάτια σου να βάλεις μόνο μάσκαρα και να φορέσεις ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα στα χείλη, ή να επιλέξεις ένα nude eyeliner και να κάνεις ένα smokey eye look

Κάνε ένα no makeup makeup look
Εναλλακτικά, μπορείς να πας για την ακόμη πιο φυσική εκδοχή, εφαρμόζοντας μία κρέμα BB, μάσκαρα, ρουζ, μολύβι στα φρύδια και ένα lip balm με διακριτικό χρώμα.

Μην παραμελείς το άρωμά σου
Το άρωμα είναι κάτι προσωπικό και έχει τη δύναμη να αφήνει το αποτύπωμα σου σε κάθε δωμάτιο.