40+ και νιώθεις τη βαρύτητα στο πρόσωπό σου; Ώρα για ολική επαναφορά

28.04.2021
40+ και νιώθεις τη βαρύτητα στο πρόσωπό σου; Ώρα για ολική επαναφορά
Ου γαρ έρχεται μόνον. Νόμος. Δες το όμως από την καλή έννοια γιατί, ναι, υπάρχει κι αυτή και εμείς εδώ στο womenonly.gr την επιλέγουμε σε όλες τις περιπτώσεις. Στην προκειμένη, μάλιστα, την ερμηνεύουμε ως εξής: ο χρόνος περνά και αφήνει σημάδια, όμως το καλό νέο είναι ότι όσο το κάνει, εμείς έχουμε την ευκαιρία να γεμίζουμε εμπειρίες, να προχωράμε, να αναπνέουμε. Θετικό το πρόσημο.

Και επιστρέφοντας στα... σημάδια του χρόνου, ο λόγος σήμερα για έναν άλλο νόμο που έχει άμεση σχέση με αυτόν που μόλις προαναφέραμε: το νόμο της... βαρύτητας! Με την πάροδο του χρόνου, το πρόσωπό μας χάνει τη νεανική του σφριγηλότητα, το περίγραμμα χαλαρώνει, τα ζυγωματικά σβήνουν και η συνολική όψη του προσώπου αλλοιώνεται. Διαταράσσεται, δηλαδή, η φυσική αρμονία, η συμμετρία του προσώπου.

Δύο από τις γυναίκες του womenonly.gr στα 40+, η Νικολέτα και εγώ, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα μάθαμε για το πώς μπορούμε - γιατί, ναι, μπορούμε – να επαναφέρουμε την πιο νεανική όψη του προσώπου μας.

Στην αναζήτηση αυτή είχαμε στο πλευρό μας τη βοήθεια της φύσης και, φυσικά, την πολυετή εξειδίκευση της εταιρείας KORRES στις φυσικές καλλυντικές φόρμουλες. Η φύση, αποτελεί, έτσι κι αλλιώς, την αφετηρία για κάθε έρευνα και δημιουργία. Αυτό ισχύει πάντα για όσα ξεκινά η εταιρεία KORRES και ειδικότερα για την ανανεωμένη σειρά Μαύρη Πεύκη, που, για την ιστορία, αποτελεί τη Νο1 σειρά της εταιρείας, παγκοσμίως

Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα της Μαύρης Πεύκης, που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και την επαναφέρει. Η αληθινή υπόσχεση πίσω από τη σειρά είναι η «σμίλευση» του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του.

Το εκχύλισμα της Μαύρης Πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, συνδυασμένη με την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™, ένα ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος, εστιάζοντας σε ζυγωματικά και πηγούνι.

Αυτά διαβάσαμε κι εμείς και είπαμε να δοκιμάσουμε στην πράξη τα δύο προϊόντα της σειράς που ξεχωρίζουν για τις αποτελεσματικές φόρμουλες, τις ελαφριές υφές και το υπέροχο άρωμα 100% φυσικής προέλευσης.

Ξεκινάμε με το... star προϊόν της σειράς: το νέο εξειδικευμένο Serum με ρόλερ μασάζ που υπόσχεται από την πρώτη, κιόλας, εφαρμογή ανανέωση της σφριγηλότητας του προσώπου, με τα ορατά αποτελέσματα να κορυφώνονται στις 14 ημέρες εφαρμογής! Με στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος, το v-shape του προσώπου επανέρχεται και μαζί η απόλυτη συμμετρία.

Η χρήση του Serum είναι όχι μόνο εύκολη, αλλά και απολαυστική. Απλά εφαρμόζουμε στις σχετικές περιοχές (ζυγωματικά, λαιμός, σαγόνι), με απαλές, ανοδικές κινήσεις. Χάρη στο καινοτόμο απλικατέρ, δε χρειάζεται να σας απασχολήσει η ποσότητα που θα εφαρμόσετε στην επιδερμίδα. Με κάθε κίνηση, το ρόλερ απελευθερώνει στο πρόσωπο ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται για να λειτουργήσει.

Η beauty ρουτίνα ανανέωσης της επιδερμίδας συνεχίζεται με την Κρέμα Ημέρας Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ για σύσφιξη και lifting σε δύο επιλογές - μία για Κανονικές + Μεικτές Επιδερμίδες και μία για Ξηρές + Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ - complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών - σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο - ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς - είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Η δράση αυτή εστιάζει στη σύσφιγξη και την ανόρθωση του περιγράμματος, χαρίζοντας αποτελέσματα ορατού lifting. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου και επαναφέρει τις "καθαρές" γραμμές του.

Οι υποσχέσεις των ειδικών πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μία ματιά στον καθρέφτη σου είναι αρκετή για να το καταλάβεις τη διαφορά. Επιπλέον, και αυτό έχει μεγάλη σημασία, οι άνθρωποι της KORRES φροντίζουν με την ίδια ζέση και το περιβάλλον, μέσα από ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης που εφαρμόζουν σε όλα τα σημεία πώλησης. Εκεί, οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μετατρέπονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν, σαν ένα μικρό «ευχαριστώ».

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ