Τα προϊόντα περιποίησης που δρουν καλύτερα ενώ κοιμάσαι

06.04.2021
Τα προϊόντα περιποίησης που δρουν καλύτερα ενώ κοιμάσαι
Το μυστικό για να ξυπνάς ομορφότερη

Σχεδόν όλες μας έχουμε προϊόντα με τα οποία περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας καθημερινά.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χημική απολέπιση

Τι γίνεται όμως με τα προϊόντα που δρουν κατά τη διάρκεια του ύπνου; Δες παρακάτω τι μπορείς να δοκιμάσεις για διαφορετικά σημεία του προσώπου και του σώματος σου, για να δεις αποτελέσματα και να ξυπνήσεις πιο εντυπωσιακή και λαμπερή.

Για το πρόσωπο
Οι ενυδατικές κρέμες νυκτός, τα serums, οι θεραπείες προσώπου και οι μάσκες νυκτός είναι όλα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την επιδερμίδα σου, αρκεί να βρεις το σωστό σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Για τα χείλη
Το Lip Sleeping Mask είναι ένα προϊόν που θρέφει και ενυδατώνει τα χείλη ενώ κοιμάσαι, με αποτέλεσμα όταν ξυπνάς να είναι πιο μεταξένια και λεία. Εναλλακτικά, μπορείς να εφαρμόζεις το lip balm σου αμέσως πριν κοιμηθείς.

Για τις βλεφαρίδες
Δοκίμασε να εφαρμόσεις καστορέλαιο πριν κοιμηθείς για να βοηθήσεις την ενδυνάμωσή τους και προσπάθησε να το κάνεις όσο πιο τακτικά μπορείς, για να δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από κάποιες εβδομάδες.

Για τα μαλλιά
Ειδικά αν χρησιμοποιείς συχνά προϊόντα και εργαλεία styling, θα χρειαστείς ένα προϊόν ή μια μάσκα και άφησε την να δράσει καθόλη τη διάρκεια του ύπνου σου (περίπου 8 ώρες), για αναδόμηση της τρίχας.

Για τα νύχια
Εφάρμοσε ένα gel στη βάση των νυχιών σου και στα πετσάκια, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ή λίγο καστορέλαιο ή λάδι καρύδας για ενυδάτωση και ενδυνάμωση.