Οι στόχοι ομορφιάς που αξίζει να βάλεις για το 2021

01.01.2021
Οι στόχοι ομορφιάς που αξίζει να βάλεις για το 2021
Για μια καλύτερη και πιο υγιή επιδερμίδα

Όπως κάθε χρονιά τέτοια ημέρα, είναι καλό να βάζουμε στόχους για το νέο έτος. Αν έχεις βρει τους δικούς σου, αξίζει το 2021 να ασχοληθείς και με την περιποίηση της επιδερμίδας σου.

Δες και αυτό: Η κατάλληλη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, ανάλογα με τον τύπο δέρματος σου

Οι στόχοι που αξίζει να θέσεις για το 2021:

Να μην ξεχνάς την ενυδάτωση

Η τακτική και επαρκής ενυδάτωση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος σου είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις την καλή κατάσταση της επιδερμίδας σου. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις ενυδατική ανάλογα με τον τύπο δέρματος σου.

Να μην παραλείπεις ποτέ το αντηλιακό

Οι περισσότερες από εμάς βάζουμε αντηλιακό όταν πρόκειται να περάσουμε μια μέρα στην παραλία - στην πραγματικότητα, πρέπει να το φοράμε ακόμα και τις ημέρες που έχει συννεφιά, προκειμένου να προλάβουμε τη φωτογήρανση.

Να ενσωματώσεις τον ορό στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Ο ορός ομορφιάς, ή αλλιώς serum, σε συνδυασμό με την ενυδατική σου κρέμα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας σου. Μην παραλείπεις να τον εφαρμόζεις και στον λαιμό σου.

Αυτό το είδες; Το πιο βασικό συστατικό για την αύξηση παραγωγής κολλαγόνων και ελαστίνης του δέρματος

Να μην κοιμάσαι ποτέ με μακιγιάζ

Όταν δεν αφαιρείς το μακιγιάζ στο τέλος της μέρας και κοιμάσαι με αυτό καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, τα υπολείμματα του μαζί με όλους τους ρύπους που έχουν συγκεντρωθεί στο δέρμα σου φράζουν τους πόρους, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν σπυράκια και θαμπάδα.

Να καθαρίζεις συχνά τα πινέλα και σφουγγαράκια μακιγιάζ

Τα πινέλα και τα εργαλεία ομορφιάς που χρησιμοποιούμε καθημερινά συγκεντρώνουν μικρόβια και βακτήρια, τα οποία, όταν παραλείπουμε να τα καθαρίζουμε τακτικά, συγκεντρώνονται στο δέρμα μας.

Να μην βάφεσαι συνέχεια και έντονα

Οι βαριές φόρμουλες προϊόντων μακιγιάζ, όταν χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση, κουράζουν και θαμπώνουν το δέρμα. Προσπάθησε στην καθημερινότητα σου να μην χρησιμοποιείς πολλά καλλυντικά και να περιοριστείς σε ένα ρουζ, μάσκαρα και κραγιόν ή lip gloss.