4 συνήθειες που έχουν οι γυναίκες με τέλειο δέρμα

03.03.2017
Φυσικά και σου μοιάζει όνειρο μακρινό το τέλειο δέρμα όμως δεν είναι. Το τέλειο και λαμπερό δέρμα δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να αποκτήσεις το αντίθετο μάλιστα. Το βασικό και εδώ είναι να μην ξεχνάς τις συνήθειες εκείνες που θα σου το χαρίσουν!

Kοιμούνται:

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν είναι. Οι γυναίκε ςπου κοιμούνται τουλάχιστον 7 ώρες τη νύχτα δίνουν στο δέρμα τους την ευκαιρία να αναζωογωνηθεί και το πρωί βλέπουν το δέρμα τους λαμπερό και απαλό. Η έλλειψη ύπνου εξάλλου δεν είναι μυστικό πως το μόνο που έχει να σου προσφέρει είναι ένα ζευγάρι πρησμένα μάτια.

Mάλιστα μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Σουηδία το 2010 έδειξε πως ένα συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων βαθμολογήθηκε ως πιο ελκυστικό όταν είχε κοιμηθεί 8 ώρες σε σχέση με τη βαθμολογία που έλαβε όταν δεν είχε κοιμηθεί τόσες ώρες.

Ξεκουράζονται:

Είναι σημαντικό να έχεις έστω και λίγα λεπτάκια για τον εαυτό σου και να βρεις κάτι μέσα στη μέρα σου που να σε ευχαριστεί. Η συνεχόμενη ένταση και το συνεχόμενο στρες έχουν ως αποτέλεσμα να καταστρέφουν τα επίπεδα κολλαγού και έτσι το δέρμα γεμίζει ρυτίδες και δείχνει κουρασμένο.

Δεν ξεχνούν να ενυδατώνουν την επιδερμίδα:

Το να διατηρούμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη με την κατάλληλη κρέμα δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε χρονοβόρο και αρκούν μόνο λίγα λεπτά την ημέρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας όσα έχει ανάγκη. Κάτι ακόμη που κάνουν οι γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα είναι να αλλάζουν την κρέμα τους ή την ρουτίνα τους όταν δουν πως το δέρμα τους το χρειάζεται όπως π,χ, όταν γίνεται πιο ξηγρή τον χειμώνα να προσαρμόζουν αντίστοιχα και την ρουτίνα της ομορφιάς τους.

Δεν ξεχνούν να γυμνάζονται συχνά:

Αν θέλεις να έχεις λαμπερό δέρμα τότε δεν έχεις παρά να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου έστω και λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα και γρήγορα θα δεις πόσο διαφορετική θα είναη η επιδερμίδα σου. Μελέτες έχουν δείξει πως άτομα που έβαλαν στη ζωή τους την γυμναστική είδαν σημαντική διαφορά στο δέρμα τους.