Τα τρελά μυστικά ομορφιάς των σταρ

26.01.2011
Αν νομίζεις πως οι σταρ είναι πάντα λαμπερές αφού ακολουθούν πιστά τα καθιερωμένα μυστικά ομορφιάς τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Αν νομίζεις πως οι σταρ είναι πάντα λαμπερές αφού ακολουθούν πιστά τα καθιερωμένα μυστικά ομορφιάς τότε κάνεις μεγάλο λάθος! Νομίζεις ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τέλεια μαλλάκια γιατί χρησιμοποιεί την πιο ακριβή βούρτσα που κυκλοφορεί τότε με έκπληξη θα μάθεις πως το μυστικό της είναι η λούφα! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο τρελά μυστικά ομορφιάς των σταρ και γίνε και εσύ τρελή με την ομορφιά σου!

Λούφα και παραλλαγή: η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τέλεια μαλλάκια αφού η βούρτσα λούφας που χρησιμοποιεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του hairstylist Ντέιβιντ Μπαντάι ο οποίος για τις ανάγκες της φωτογράφησης του περιοδικού “Instyle” στριφογύρισε κάποιες τούφες από τα νωπά μαλλάκια της Γκουίνεθ γύρω από τη λούφα πριν αρχίσει να στεγνώνει για να προσθέσει όγκο στα μαλλάκια της και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Σελοτέιπ για ξεβαφτικό, γίνεται; Άμα είσαι η Lady Gaga φυσικά και γίνεται! Όταν ο make up artist Kabuki επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Lady Gaga στα MTV Video Music Awards 2009 χρησιμοποίησε πολύ μαύρο γκλίτερ γύρω από τα μάτια της . Το γκλίτερ κόλλησε καλά με τζελ μαλλιών χωρίς αλκοόλ και πώς το έβγαλε από επάνω της; Με τη βοήθεια του σελοτέιπ "μάζεψε" ότι υπολείμματα γκλίτερ είχαν απομείνει στο πρόσωπο της!

Με τη δύναμη της κέτσαπ: τώρα η αγαπημένη σου κέτσαπ δεν είναι μόνο για τα μακαρόνια αλλά κάνει θαύματα και στα μαλλάκια σου. Αν το κολύμπι στην πισίνα σου κατέστρεψε το υπέροχο ξανθό χρωματάκι σου το οποίο έχει πάρει πράσινη απόχρωση τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις λίγη κέτσαπ πριν το σαμπουάν. Άπλωσε την στα μαλλιά σου και άφησε την για λίγα λεπτά πριν ξεπλύνεις με ζεστό νεράκι. Το κόκκινο θα βοηθήσει να γίνει πιο ουδέτερο το πράσινο και τα μαλλιά σου θα ξαναβρούν το θεϊκό ξανθό τους χρώμα, σύμφωνα με τον Ντάρεν Φόουλερ που έχει δουλέψει με τη Ζουλιέτ Μπινός.

Το κουταλάκι του γλυκού κάνει θαύματα: ο make-up artist Kabuki που έχει αναλάβει την Madonna, Kylie Minogue και Gwen Stefani. χρησιμοποιεί πάντα ένα κουταλάκι για μωρά στο μακιγιάζ των ματιών με ψεύτικες βλεφαρίδες και αυτό γιατί: "είναι το τέλειο εργαλείο που "χαλαρώνει" τη μάσκαρα". Κράτησε το κουταλάκι κάτω από τις βλεφαρίδες και χρησιμοποίησε ένα καθαρό πινέλο για να απλώσεις το μεικ-απ πάνω στο βλέφαρο. Η μάσκαρα που δε χρειάζεται θα φύγει στο πινέλο και οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα μείνουν στη θέση τους!

Να ζήσε το αλουμινόχαρτο: ο Ben Cooke, hairstylist της Βικτώρια Μπέκαμ έχει ανακαλύψει το πιο σούπερ μυστικό για να δημιουργήσεις κυματιστά μαλλάκια χωρίς το ψαλίδι για τις μπούκλες! Χώρισε το κεφάλι σου σε τμήματα και πάρε 15 κομμάτια αλουμινόχαρτου σε λωρίδες (όσο πιο λεπτές τόσο πι καλές) και δίπλωσε τα μαλλιά σου γυρίζοντας τις άκρες του αλουμινόχαρτου για να ασφαλίσεις την κάθε τούφα. Μετά με ζεστό αέρα από το πιστολάκι δώσε αέρα για 3 με 5 λεπτάκια σε όλο το κεφάλι για να ενεργοποιήσεις τις μπούκλες σου! Θα δεις όταν θα βγάλεις τα αλουμινόχαρτα θα έχεις υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες!

Ευαίσθητο ντεμακιγιάζ: μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο αλλά σύμφωνα με την Make-upartistIssidoraτα προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή είναι ιδανικά για το ντεμακιγιάζ του προσώπου μας αφού δεν περιέχουν σαπούνι. Ειδικά αν το χρησιμοποιήσεις με σφουγγάρι λούφας κάνει και απολέπιση ταυτόχρονα άρα είναι 2 σε 1!

Το body butter είναι η νέα λακ: έχει ένα σημαντικό ραντεβού και με έκπληξη βλέπεις ότι σου τελείωσε η λακ, το σέρουμ ή ο αφρός; Δε χρειάζεται πανικός, αρκεί να έχεις ένα bodybutterκατά προτίμηση χωρίς άρωμα. Τρίψε τις άκρες των μαλλιών σου με λίγο ( περίπου σαν ένα φασόλι) bodybutterκαι χάρισε στα μαλλάκι σου έξτρα ενυδάτωση και λάμψη στη στιγμή!

Σελοφάν στην πρώτη γραμμή: όταν απλώνεις προϊόντα αυτό μαυρίσματος καταλήγεις να είσαι με μεγάλες στάμπες στην πλάτη αφού δε μπορείς να απλώσεις εκεί το προϊόν; Άπλωσε ένα μεγάλο κομμάτι σελοφάν στο πάτωμα και βάλε επάνω του περίπου στη μέση από τον αφρό ή την κρέμα αυτομαυρίσματος. Πάρε στα χέρια σου το κομμάτι αυτό και άπλωσε το στην πλάτη με την ίδια κίνηση που κάνεις με την πετσέτα του μπάνιου όταν σκουπίζεις την πλατούλα σου! Το συγκεκριμένο κολπάκι έχει κάνει θαύματα στην πλατούλα της Λίντσεϊ Λόχαν, της Μαράι Κάρει και της Lady Gaga.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη