Πώς να αναδημιουργήσεις το slick bun της Meghan Markle

26.09.2022
Πώς να αναδημιουργήσεις το slick bun της Meghan Markle
Ένα κομψό χτένισμα που είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις - Τα προϊόντα που θα χρειαστείς και η τεχνική που μπορείς να ακολουθήσεις

Η Meghan Markle φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του The Cut. Ποζάροντας με ένα μοντέρνα κομψό κότσο, κοιτάει την κάμερα αποπνέοντας την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση για την οποία είναι γνωστή. Η Markle πιάνει συχνά τα μαλλιά της πίσω, αλλά συχνά είναι πιο casual και ακατάστατα. Κρατάει μερικές τρίχες έξω για να πλαισιώσει το πρόσωπό της ή έχει μια πιο messy αλογοουρά όταν γυρίζει το κεφάλι της.

Το χρώμα μαλλιών Pumpkin Spice είναι εδώ και είναι τέλειο για το φθινόπωρο

Για να αντιγράψεις αυτό το look, ο Devin Graciano, κομμωτής και επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων στην Goldie Locks, λέει ότι το κλειδί για να το πετύχεις είναι να διατηρήσεις το look λαμπερό και ενυδατωμένο και όχι στεγνό και θαμπό. «Χρησιμοποίησε προϊόντα που αντέχουν και προσθέτουν αντανακλαστική λάμψη», λέει ο Graciano. «Επίλεξε προϊόντα που είναι ενυδατικά και μπορούν να προσφέρουν αυτό το τελικό αποτέλεσμα υψηλής λάμψης ενώ βοηθούν στον έλεγχο τυχόν ατίθασων τριχών, ειδικά γύρω από τη γραμμή των μαλλιών».

Τα δραματικά επίπεδα είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις όγκο χωρίς κόπο

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

  • Πομάδα που προσθέτει υγρασία στα μαλλιά και βοηθά στη διατήρηση ενός sleek και ελεγχόμενου look.
  • Ελαφρύς ορός που απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει για να δώσει στα μαλλιά άμεση λάμψη και προστατεύει από το φριζάρισμα.
  • Μους μαλλιών που επανορθώνει και δυναμώνει τα μαλλιά ενώ δαμάζει το φριζάρισμα.
  • Ελιξίριο πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που κάνει τα μαλλιά αμέσως λαμπερά ενώ παράλληλα τα δυναμώνει
  • Βούρτσα μαλλιών με τρίχες που λειαίνουν και ξεμπερδεύουν

Πώς να το πετύχεις
"Η επιτυχία είναι στις λεπτομέρειες", λέει ο Graciano. "Βούρτσισε τμηματικά προς τον αυχένα ή στο σημείο που θα στερεώσεις το λαστιχάκι σου. Βούρτσισε προς το ακριβές σημείο που θα στερεώσεις τον κότσο και θα κάνει εμφανώς όλη τη διαφορά.

"Όλοι έχουμε δει τα μαλλιά να χαλαρώνουν μετά από κάποια ώρα στην περιοχή του αυχένα", λέει ο Graciano. "Το κόλπο για να γίνει πραγματικά αυτό το κομψό και σέξι αποτέλεσμα είναι να γείρεις το πηγούνι σου προς τα πάνω καθώς στερεώνεις το λάστιχο σου. Μόλις το βάλεις στη θέση του, κοίταξε μπροστά και θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά και τη σφιχτή ασφάλεια".