3 εύκολοι τρόποι να κάνεις beach waves στα μαλλιά σου

16.08.2021
3 εύκολοι τρόποι να κάνεις beach waves στα μαλλιά σου
Τα tips των ειδικών

Μην αφήνεις το Instagram να σε ξεγελάει: τα κυματιστά μαλλιά που βλέπεις μερικές να δηλώνουν πως απέκτησαν αβίαστα και πως "ξύπνησαν έτσι", στην πραγματικότητα απαιτούν προσπάθεια. Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολες μέθοδοι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο σπίτι για να δημιουργήσεις αυτή την υφή, χωρίς να πας στην παραλία. Για τον κομμωτή διασημοτήτων και συνιδρυτή του Mark Ryan Salon, Ryan Trygstad, τα τέλεια κυματιστά μαλλιά είναι αποτέλεσμα ισορροπίας μεταξύ προετοιμασίας και προϊόντων.

Τα κουρέματα που χρειάζονται λίγη προσπάθεια για να αναδειχθούν

Παρακάτω, θα βρεις τις προτάσεις του Trygstad για τους εύκολους τρόπους να πετύχεις beach waves εφέ στα μαλλιά σου:

Με σίδερο
Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους να δημιουργήσεις το beach waves εφέ έιναι με ένα επίπεδο σίδερο. Ξεκίνα δημιουργώντας δύο πλεξούδες τριών λωρίδων και δέσε τις με λαστιχάκια. "Χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο σίδερο στη ρύθμιση μέσης θερμότητας, άνοιξε και κλείσε το σίδερο κατά μήκος της πλεξούδας, δουλεύοντας από πάνω προς τα κάτω", συμβουλεύει ο Trygstad.

Με κυματιστό σίδερο
Το Beach Waver είναι ένα αγαπημένο εργαλείο για τη δημιουργία beach waves. "Ο μοναδικός σχεδιασμός του δημιουργεί περισσότερο ένα επιμήκη κύμα και όχι τόσο μπούκλες", εξηγεί ο Trygstad. "Χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ, ματ σπρέι μαλλιών πριν χρησιμοποιήσεις το σίδερο".

Κατά τη διάρκεια του ύπνου
Αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις θερμότητα, πριν από τον ύπνο, χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο πλεξούδες και δέσε τα με λαστιχάκια. Κοιμήσου και λύσε τις πλεξούδες το πρωί. "Το πλέξιμο των μαλλιών πριν από τον ύπνο θα προσθέσει υφή", λέει ο Trygstad.