Καλοκαίρι 2018: Αυτή είναι η νέα, τολμηρή τάση στα καστανά μαλλιά

21.03.2018
Καλοκαίρι 2018: Αυτή είναι η νέα, τολμηρή τάση στα καστανά μαλλιά
Είσαι καστανή ή σκέφτεσαι να γίνεις; Αυτό το άρθρο σε αφορά.

Φαίνεται πως αυτό θα είναι το καλοκαίρι σου μιας και η μόδα έχει επικεντρωθεί στο πώς θα κάνει τα δικά σου μαλλιά τα πιο stylish του καλοκαιριού.

Οι μεγαλύτεροι hair stylists του κόσμου επέλεξαν την απόλυτη τάση για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 κι εσύ δεν έχεις παρά να ενημερωθείς, να εμπνευστείς και –γιατί όχι- να την ακολουθήσεις.

Πρόκειται για ένα trend που σκοπό έχει να αναδείξει στο έπακρο το γήινο χρώμα που επέλεξες για τα μαλλιά σου, προσθέτοντας funky πινελιές που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις τη διαφορά το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Ξέχνα το βαρετό καστανό λοιπόν. Η μόδα απαιτεί τη rose brown απόχρωση που όχι μόνο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τις δεκάδες καστανές που κυκλοφορούν γύρω σου, μα επιπλέον θα φωτίσει τα μάτια και το δέρμα σου, καθώς πρόκειται για τάση που στηρίζεται πολύ στο πώς θα φαίνεσαι υπό το φως του ηλίου.

Πώς θα σου φαινόταν ένα καστανό που θα ρόζιζε (μόνο) κάτω από τον ήλιο; Καλοκαιρινό και σέξι, σωστά; Σωστά.

Εμείς εγκρίνουμε απόλυτα. Εσύ δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα best of the best του Instagram για να εντοπίσεις την ακριβή απόχρωση που σου ταιριάζει.

Ξεκινάμε!

Ποιο θα διαλέξεις;