5 χρώματα για τα μαλλιά που θα μας ενθουσιάσουν την Άνοιξη του 2017

20.02.2017
Μπορεί ακόμη έξω να έχει κρύο όμως οι βιτρίνες έχουν γεμίσει τα νέα ανοιξιάτικα χρωματάκια που κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάτι μας κάνουν και θέλουμε να τα δοκιμάσουμε! Έτσι ακολουθώντας την μόδα τα νέα χρώματα και για τα μαλλιά μας είναι εδώ και υπόσχονται να μας ανανεώσουν. Παρακάτω θα μάθεις ποια χρώματα είδαμε στα μαλλιά και μας ενθουσίσαν για την Άνοιξη του 2017 για να πάρεις ιδέες.

Στάχτες:

Ναι φέτος το χρώμα που θα μας κερδίσει στα μαλλιά είναι το ξανθό σε σταχτιές αποχρώσεις. Πολλά μοντέλα είχαν στα μαλλιά τους το χρώμα της σεζόν όπου οι ξανθές τούφες μπλέκονταν με καστανές τούφες σε ένα ιδιαίτερο λουκ. Αν και οι πιο ζεστές αποχρώσεις του ξανθού-χρυσού προσπάθησαν πολύ να επικρατήσουν όλα δείχνουν πως οι πιο ψυχροί τόνοι του ξανθού μας κερδίζουν και τη νέα σεζόν.

Δες την απόχρωση στις πασαρέλες στον οίκο Gucci:

Bαθύ σοκολατί:

Αν και πρόκειται για μια πιο "χειμερινή" απόχρωση, βλέπουμε πως φέτος οι ζεστές και βαθιές αποχρώσεις του καστανού μας κερδίζουν. Πρόκειται για ένα χρώμα πλούσιο, σοκολατί και λαχταριστό που αντικαθιστά το σκούρο καστανό αφού πλέον το χρώμα δεν είναι πολύ σκούρο αλλά βαθύ και "γεμάτο" ακόμη και στην πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του.

Δες την απόχρωση στις πασαρέλες του οίκου Roberto Cavalli

Δυνατό κόκκινο:

Η αποθέωση της κοκκινομάλλας! Το 2017 είναι η χρονιά που το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά θριαμβεύει με τις ευλογίες των διάσημων οίκων όπως οι Chloe, Gucci και όχι μόνο. Τα μοντέλα είχαν κατά κύριο λόγο έντονα και φλογερά ginger χρώματα που τραβούσαν ακαριαία το βλέμμα και έδειχναν απίστευτα. Οι strawberry blonde αποχρώσεις εξακολουθούν και είναι τάση και για την Άνοιξη αλλά τις είδαμε σε μικρότερη συχνότητα αφού τη νεά σεζόν το χρώμα είναι έντονο, σαγηνευτικό και μαγνητίζει τα βλέμματα ΟΛΑ.

Παστέλ:

Οι παστέλ αποχρώσεις που ήδη από την περασμένη σεζόν αναδείχθηκαν σε κυρίαρχες τάσεις εξακολουθούν και κρατούν το ενδιαφέρον μας και για την Άνοιξη του 2017. Τα εκκεντρικά μεν, γλυκά δε ροζ χρώματα "μπλέκονται" με τα ξανθά και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Στις πασαρέλες του Marc Jacobs είδαμε κίτρινες, ροζ και μπλε παστέλ αποχρώσεις να αλλάζουν ένα κατά τα άλλα βαρετό χρώμα σε εκκεντρικό!

Ανταύγειες - balayage:

Το φετινό καλοκαίρι είναι η εποχή που θα δούμε το balayage να εντυπωσιάζει περισσότερο από κάθε άλλη τεχνική στις ανταύγειες. Στην συγκεκριμένη τεχνική να θυμήσουμε πως μόνο το εξωτερικό των μαλλιών βάφεται ενώ οι ρίζες είναι στο φυσικό του χρώμα. Το αποτέλεσμα μοιάζει απόλυτα φυσικό σαν τα μαλλιά να "άνοιξαν" φυσικά από τον ήλιο. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι η ιδανική λύση για όσες θέλουν να τολμήσουν μια αλλαγή που όμως να μην είναι ολοκληρωτική και εκκεντρική, αλλά ήπια.