Θες μια glam αλλά διακριτική ιδέα μακιγιάζ για τις Απόκριες; Ακολούθησε το trend των crystal eyes

24.02.2022
Θες μια glam αλλά διακριτική ιδέα μακιγιάζ για τις Απόκριες; Ακολούθησε το trend των crystal eyes
Δες μερικά looks για να πάρεις έμπνευση

Ο τρόπος με τον οποίο η σειρά "Euphoria" ενέπνευσε χιλιάδες γυναίκες να δοκιμάσουν το τολμηρό μακιγιάζ που είδαμε στο εφηβικό δράμα θα παραμείνει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στον κόσμο της ομορφιάς. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι παρόμοιο για τις Απόκριες, και θέλεις κάτι glam αλλά παράλληλα διακριτικό, διάβασε παρακάτω.

6 ιδέες για μεταλλική σκιά ματιών: Για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα

Η Doni Davy, ο εγκέφαλος πίσω από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της σειράς, ξεκίνησε ένα κύμα ανθρώπων που προσθέτουν κοσμήματα και κρύσταλλα στα κατά τα άλλα απλά μακιγιάζ τους για μια διασκεδαστική, νεανική και αστραφτερή ανατροπή. Σύμφωνα με την αναφορά του Pinterest Predicts, σημειώθηκε αύξηση 110% στις αναζητήσεις για κρυστάλλινο μακιγιάζ ματιών τον τελευταίο χρόνο. Η πλατφόρμα προβλέπει ότι η τάση του μακιγιάζ θα συνεχίσει να αυξάνεται στις αναζητήσεις, κάνοντας το 2022 μια πιο λαμπερή και λαμπερή χρονιά, τουλάχιστον όσον αφορά το μακιγιάζ.

Το κρυστάλλινο μακιγιάζ ματιών δεν είναι απλά όμορφο, αλλά και ευέλικτο — είτε θέλεις να φτιάξεις πλήρως το μακιγιάζ σου με εκθαμβωτικό eyeliner είτε να προσθέσεις ένα μόνο κρύσταλλο στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

Πώς μπορώ να κάνω κρυστάλλινο μακιγιάζ ματιών;
Το πρώτο βήμα για να κατακτήσεις αυτήν την τάση είναι να συγκεντρώσεις όλα τα εργαλεία σου. Θα χρειαστείς ένα τσιμπιδάκι, κόλλα για βλεφαρίδες και κρύσταλλα. Πάρε τα κρύσταλλα με το εργαλείο και εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα κόλλας για τις βλεφαρίδες στο πίσω μέρος του κοσμήματος. Άφησε το κόσμημα να στεγνώσει μερικά δευτερόλεπτα και μετά τοποθέτησε το όπου θέλεις.

Μια άλλη επαγγελματική συμβουλή που είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη είναι το μέγεθος των κρυστάλλων. Η Cara Lovello, celebrity makeup artist, λέει ότι όσο μικρότερος είναι ο κρύσταλλος, τόσο πιο δύσκολο είναι να εφαρμοστεί. Όσον αφορά το πού να τοποθετήσεις τους κρυστάλλους σου, σκέψου πού θέλεις να τραβήξεις τη μεγαλύτερη προσοχή. Μερικά από τα αγαπημένα σημεία είναι η εσωτερική γωνία των ματιών, η επάνω γραμμή και η κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.