Gigi Hadid: Ο (αρκετά διαφορετικός) τρόπος με τον οποίο προτείνει να φορέσουμε το eyeliner

18.06.2021
Gigi Hadid: Ο (αρκετά διαφορετικός) τρόπος με τον οποίο προτείνει να φορέσουμε το eyeliner
Θα τολμούσες την beauty πρόταση του μοντέλου;

Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν, οι χαρούμενες και έντονες αποχρώσεις είναι κάτι που βλέπουμε ολοένα και περισσότερο. Εξάλλου, το να προσθέσουμε στο beauty look μας λεπτομέρειες που ανταγωνίζονται τη λάμψη του, είναι ένας καλός τρόπος να γιορτάσουμε τον ήλιο. Αυτό ακριβώς απέδειξε και η Gigi Hadid με το πιο πρόσφατο μακιγιάζ της, το οποίο μοιράστηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Hailey Bieber μας προτείνει το απόλυτο χρώμα για ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Το look είναι έργο του φημισμένου makeup artist Patrick Ta, και το ενδιαφέρον κεντρίζει η πινελιά του eyeliner σε μανταρινί απόχρωση στην εσωτερική γωνία των ματιών. Ο Ta αποφάσισε να κρατήσει τα υπόλοιπα στοιχεία του look σχετικά διακριτικά, με μάσκαρα, φρύδια βουρτσισμένα προς τα πάνω και nude χείλη. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα συμπλήρωσαν οι πλεξούδες που πλαισίωσαν το πανέμορφο πρόσωπο του μοντέλου.

Αυτό είναι το απόλυτο trend μακιγιάζ ματιών

Το συγκεκριμένο look επηρεάστηκε από την αναβίωση της δεκαετίας του 2000 που έχει τάση, και παρόλο που το μαύρο είναι μια διαχρονική, κομψή και αλάνθαστη επιλογή, αν θες να τολμήσεις κάτι διαφορετικό δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από αυτό το αποτέλεσμα.