5 τάσεις για make up που θα σε κάνουν πιο εντυπωσιακή αυτόν τον χειμώνα (ακόμα και με τη μάσκα)

31.10.2020
5 τάσεις για make up που θα σε κάνουν πιο εντυπωσιακή αυτόν τον χειμώνα (ακόμα και με τη μάσκα)
H αλήθεια είναι ότι ο φετινός χειμώνας δεν είναι και ο ιδανικότερος για να πειραματιστείς με τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, αλλά είμαστε εδώ για να σε πείσουμε για το αντίθετο. Έτσι, σε σχέση με το καλοκαίρι – όπου ιδρώνεις και το μακιγιάζ σου γλιστρά από το πρόσωπό σου - ο χειμώνας το καθιστά πιο εύκολο και μπορείς να παίξεις με τολμηρά, εξαιρετικά look που θα μείνουν αρκετό χρόνο στο πρόσωπό σoυ. Ακόμα κι αν τα χειμερινά σου σχέδια δεν περιλαμβάνουν πια τα πάρτι του γραφείου (το μισούμε το 2020), σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις έστω και μια φορά τις παρακάτω hot τάσεις του μακιγιάζ για τον χειμώνα του 2020. Συνέχισε λοιπόν να κάνεις scroll down καθώς αυτές τις 5 τάσεις θα τις δεις στο Insta σου όλον αυτόν το χειμώνα αλλά και μέσα στο 2021.

Οι spider βλεφαρίδες

Δεν γίνεται να μην αγαπήσεις αυτό το look από τη ΜUA Keita Moore, με τις λεπτές και χωρισμένες κάτω βλεφαρίδες που θα γίνουν πραγματικά τάση αυτό το χειμώνα. Προσοχή, εδώ θα χρειαστείς μια μαύρη μάσκαρα για μήκος προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα (ή ένα εξαιρετικό ζευγάρι ψεύτικων βλεφαρίδων).

Τα glossy βλέφαρα

Επειδή θα φοράς μάσκα στο πρόσωπο και τη νέα χρονιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψεις τις νέες τάσεις του μακιγιάζ. Αυτή η εμφάνιση, η οποία είναι ιδανική για το χειμώνα, έχει να κάνει με αυτή τη γυαλιστερή, ροζ σκιά ματιών. Συνδύασέ τη όπως στη φωτογραφία με ροζ κραγιόν ή φόρεσέ τη σόλο.

Το μακιγιάζ που χαρίζει φρεσκάδα

Δεν απαιτούν όλες οι χειμερινές τάσεις του μακιγιάζ του 2020 τις εξαιρετικά τολμηρές λεπτομέρειες, όπως αποδεικνύεται από αυτήν την απαλή, φρέσκια όψη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά βασικά προϊόντα για να κολλήσεις με αυτό το τρεντ: μάσκαρα, neutral σκιά ματιών, ζεστό ρουζ και ροζ χείλη - αλλά μη διστάσεις να τα προσαρμόσεις στο δικό σου vibe.

Τα «messy» φρύδι

Μην μας παρεξηγήσεις: Λατρεύουμε τα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένα φρύδια που βλέπουμε στο Instagram και το TikTok αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει κάτι τόσο ωραίο σε αυτήν την «messy» τάση των φρυδιών για το χειμώνα . Τι είναι αυτό; Το brow gel (με χρώμα ή διάφανο— εντελώς στην κρίση σου) είναι αδιαπραγμάτευτο για να πετύχεις αυτή την εμφάνιση.

Oι δύο τόνοι eyeliner

Γιατί να φορέσεις μόνο ένα χρώμα eyeliner όταν μπορείς να επιλέξεις δύο; Αυτή η δίχρωμη τάση για το χειμώνα του 2020 έχει να κάνει με το personalization — άπλωσε όποιες αποχρώσεις σου αρέσουν για να φτιάξεις το δικό σου στυλ. Εάν χρειάζεσαι, ωστόσο, λίγη έμπνευση δοκίμασε μαζί το χρυσό και το μαύρο και απλά θα εντυπωσιάσεις.