Πώς να οργανώσεις τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς σου

27.08.2020
Πώς να οργανώσεις τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς σου
Σε 5 απλά και εύκολα βήματα

Το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και ο ερχομός του Φθινοπώρου είναι μια ιδανική περίοδος να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα. Πέρα από τα ντουλάπια, τα συρτάρια και τις ντουλάπες, ένα σημείο με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς είναι εκείνο στο οποίο συγκεντρώνεις όλα σου τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς.

Δες και αυτό: Πώς να βρεις τη σωστή απόχρωση nude κραγιόν για εσένα

Ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα, μπορείς να οργανώσεις τα προϊόντα ομορφιάς σου και να δεις την καθημερινότητα σου να γίνεται πιο άνετη:

Πέταξε όσα έχουν λήξει
Ξεκίνα την οργάνωση με το να πετάξεις όσα έχουν λήξει. Θα καταλάβεις εάν ένα προϊόν έχει λήξει η όχι βλέποντας το εικονίδιο με το ανοιχτό δοχείο κρέμας που αναγράφει την περίοδο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά το άνοιγμα.

Ταξινόμησε τα προϊόντα ανά τύπο και χρήση
Χώρισε τα προϊόντα σε μακιγιάζ και περιποίηση δέρματος και στη συνέχεια, οργανώσε τα ανά υποκατηγορίες, όπως κρέμες προσώπου, ματιών και σώματος. Κάνε το ίδιο και με τα καλλυντικά σου, τοποθετώντας ξεχωριστά τις σκιές, τα κραγιόν, τα πινέλα σου κοκ.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ

Συγκέντρωσε μαζί όσα χρησιμοποιείς πιο συχνά
Αν διαθέτεις πολλά προϊόντα και καλλυντικά, αλλά αυτά που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση είναι λίγα και συγκεκριμένα, μπορείς να συγκεντρώσεις σε ένα συρτάρι, ντουλάπι ή ράφι μόνο αυτά που χρησιμοποιείς καθημερινά.

Αποθήκευσε σε διαφανή κουτιά
Μετά το ξεκαθάρισμα, χρησιμοποίησε μερικά διάφανα κουτιά για να τα τοποθετήσεις.

Ονομάτισε
Αφού αποθηκεύσεις όλα τα προϊόντα σε κουτιά, μπορείς να κολλήσεις ετικέτες με την κατηγορία τους όπου δεν είναι ευδιάκριτο το που βρίσκονται συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων