Πώς να βρεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για εσένα

20.07.2020
Πώς να βρεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για εσένα
Γρήγορα και εύκολα!

Οι επιλογές που μας είναι διαθέσιμες σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις του ρουζ είναι πραγματικά πολλές - πώς ξέρουμε όμως ότι μια συγκεκριμένη απόχρωση μας ταιριάζει;

Δες και αυτό: Το χρώμα eyeliner που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σου

Κι όμως, υπάρχει ένας πολύς εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να ανακαλύψεις την ιδανικό απόχρωση ρουζ για εσένα, η οποία θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου και θα συμπληρώσει ιδανικά το μακιγιάζ σου.

Ο τρόπος είναι ο εξής: Βάλε το εν λόγω ρουζ κοντά στην παλάμη του χεριού σου και παρατήρησε αν η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει με το χρώμα των άκρων των δαχτύλων σου. Το πίσω μέρος των χεριών είναι λιγότερο εκτεθειμένο από την επάνω πλευρά, διατηρώντας το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας, που είναι αυτό που έχουν τα μάγουλά μας όταν κοκκινίζουν.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις το κραγιόν σου να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο

Έχε υπόψη σου πως δεν χρειάζεται να βρεις την ίδια ακριβώς απόχρωση. Παρατήρησε αν αυτή η απόχρωση ταιριάζει με αυτή των δαχτύλων σου, έτσι ώστε όταν εφαρμόσεις το ρουζ στα μάγουλά σου, να φαίνεται φυσικό. Μπορείς επίσης να κάνεις ακριβώς το ίδιο με το σημείο που βρίσκεται στο πίσω μέρος των αυτιών σου.