Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ

19.07.2020
Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ
Κι όμως γίνεται!

Έχεις σκούρα καστανά μάτια και έυχεσαι να ήταν πιο ανοιχτόχρωμα; Δεν είσαι η μόνη. Πολύ πιθανό όμως είναι να έχεις παρατηρήσεις πως κάτω από συγκεκριμένους φωτισμούς, το χρώμα των ματιών σου δείχνει πιο ανοιχτό.

Δες και αυτό: Το χρώμα eyeliner που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σου

Ήξερες όμως ότι μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το μακιγιάζ, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις; Διάβασε παρακάτω για να δεις ποιες είναι αυτές:

- Εφάρμοσε ένα concealer που είναι έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου, για να να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια σου.

- Τόλμησε μια λευκή σκιά ή ένα λευκό eyeliner, τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμα. Αν αυτή η απόχρωση σου φαίνεται πολύ τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις ένα eyeliner σε θαλασσί, λιλά ή άλλες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, οι οποίες πάντα κάνουν το λευκό των ματιών να δείχνει πιο φωτεινό.

Αυτό το είδες; Πώς να κρατήσεις σταθερή τη σκιά και το eyeliner σου

- Εφάρμοσε ιριδίζουσες σκιές σε μπρονζέ ή χρυσές αποχρώσεις, αναδεικνύουν τέλεια τα μάτια.

- Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα highlighter πάνω από τα ζυγωματικά ή στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου και να αναδείξεις το χρώμα των ματιών σου.