Πώς να κάνεις το καλύτερο καλοκαιρινό φυσικό μακιγιάζ

13.08.2019
Πώς να κάνεις το καλύτερο καλοκαιρινό φυσικό μακιγιάζ
Λίγα αλλά σωστά βήματα αρκούν για το τέλειο αποτέλεσμα

Αν αγαπάς το "αόρατο" μακιγιάζ και τη φυσική λάμψη είσαι τυχερή, γιατί φέτος έχουν την τιμητική τους. Οι ματ υφές στην επιδερμίδα, τα χείλη και τα μάτια αποτελούν πλεόν παρελθόν, αφού τα προϊόντα που χαρίζουν φως και λάμψη έχουν επικρατήσει.

Δες και αυτό: Λευκό eyeliner: Το trend του καλοκαιριού που έχει ξετρελάνει τις celebrities

Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο no makeup look, είναι τα προϊόντα με ανάλαφρες διάφανες υφές. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Ξεκίνα με σωστή ενυδάτωση και μετά τόνισε τα ζυγωματικά και τα μάτια με προϊόντα που έχουν κρεμώδη υφή. Ένα ρουζ ή ένα highlighter σε στικ είναι πρακτικό στη χρήση και μπορεί να αναδείξει τα σημεία που επιθυμείς.

Αυτό το είδες; Θέλεις να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες; Αυτά είναι τα makeup tips που θα σε βοηθήσουν

2. Πρόσθεσε μια σταγόνα ενός μπρονζέ highlighter στο foundation σου για να έχεις αμέσως μια διακριτική λάμψη ήλιου σε όλο το πρόσωπο.

3. Προτίμησε σκιές σε μεταλλικές, αλλά ουδέτερες αποχρώσεις της σαμπάνιας ή του μπεζ, οι οποίες φοριούνται όλη μέρα και χαρίζουν φως στο βλέμμα.

4. Τόνισε τα χείλη σου με πολύ ενυδατικά κραγιόν ή balm με χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις ένα κραγιόν ή γκλος σε nude αποχρώσεις, που προσθέτουν όγκο και ταιριάζουν άψογα με το ηλιοκαμένο look.

Διάβασε επίσης: Έτσι θα μείνει αναλλόιωτο το eyeliner σου στον καύσωνα