3 λάθη χειμερινού μακιγιάζ που τον ξενερώνουν

28.01.2017
Φυσικά και ο καλός σου δεν ξέρει πάρα πολλά από μακιγιάζ αλλά ξέρει όταν κάτι του αρέσει ή δεν του αρέσει. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα λάθη μακιγιάζ που κάνεις και τον ξενερώνουν μιας και ακόμη και αν είναι τάσεις αυτό το διάστημα μπορεί απλά να μην σου ταιριάζουν.

Τα πολύ σκούρα και γκόθικ χείλη:

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα σκούρα χρώματα για τα χείλη είναι must και πως όλα δείχνουν θέλοντας και μη εμείς ανακαλύπτουμε την πιο gothic πλευρά μας αλλά μέχρι ένα σημείο. Το γκόθικ μακιγιάζ ακόμη και αν μοιάζει παράξενο με την πρώτη ματιά είναι ένα μακιγιάζ που μπορεί να δείχνει λιγότερο ή περισσότερο έντονο και καλό είναι να μην προτιμήσεις το σκούρο μπλε ή το πολύ σκούρο (Σχε΄δον μαύρο) κραγιόν για τα χείλη σου όταν πρόκειται να τον συνατνήσεις.

Πότε να το προσέξεις:

Αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα τότε θα πρέπει να προσέξεις πως θα φορέσεις την τάση για να μην το διακινδυνέψεις. Το μοβ ή το δαμασκηνί είναι μεν σκούρα χρώματα που όμως μπορείς να φορέσεις πιο διακριτικά.

Προσοχή στις γραμμές:

Φυσικά και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το άι-λάινερ στο επάνω κυρίως βλέφαρο αλλά όταν το παρακάνεις , είτε κάνοντας πιο χοντρή τη γραμμή είτε διαλέγοντας "περίεργες" γραμμές , τότε υπάρχει φόβος να βρεθείς στην απέναντι όχθη.

.Σχετικά με την τεχνική με την οποία θα το απλώσεις το μολύβι σου ή το άι-λάινερ πρέπει να νιώσεις απόλυτα ελεύθερη χωίς όμως να κάνεις υπερβολές. Φρόντισε η γραμμή στο επάνω βλεφαρο να είναι λεπτή σχετικά και το αποτέλεσμα να είναι ίδιο και στα δυο μάτια.

Πότε να το προσέξεις:

Αν έχεις σκοπό να δημιουργήσεις γραμμές τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις η κάτω γραμμή να είναι πιο απαλή έτσι ώστε να μην "μικρύνει" το βλέμμα σου.

Πολύ έντονες βλεφαρίδες με πολύ μάσκαρα:

Φυσικά και η μάσκρα θα κάνει το βλέμμα σου να ξεχωρίσει αλλά όμως πρόσεξε μην βρεθείς στην αντίπερα όχθη και έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα,

Μια από τις τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες είναι οι έντονες βλεφαρίδες που δημιουργούν θέλοντας και μη ιδιαίτερα εντυπωσιακά λουκ. Οι δραματικές βλεφαρίδες μπορούν να παρομοιαστούν με τις ψεύτικες βλεφαρίδες αφού το αποτέλεσμα είναι τόσο έντονο και εντυπωσιακό και το ιδιαίτερο της τάση είναι πως οι βλεφαρίδες είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές μεταξύ τους, όμως πρόσεξε μην κάνεις το λάθος και το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο. Καλό είναι οι βλεφαρίδες να είναι βαμμένες αλλά να μην δείχνουν ψεύτικες.

Και γενικά μην ξεχνάς πως στους άντρες αρέσει πολύ το φυσικό μακιγιάζ οπότε μην κάνεις υπεροβολές!