4 τρόποι να τον μαγέψεις με το βλέμμα σου τώρα

20.01.2017
Φυσικά και μπορείς να αναδείξεις την ομορφιά σου με το μακιγιάζ σου και αυτό είναι κάτι που κάνει αλλά το βασικό που αξίζει να σκεφτείς τώρα είναι πως θα καταφέρεις να τον μαγέψεις με τα μάτια σου; Παρακάτω θα μάθεις πέντε μυστικά για να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου.

Το αγαπημένο cat-eye φτάνει ψηλά:

Το αγαπημένο μακιγιάζ που θα τραβήξει χωρίς αμφιβολία το ανδρικό βλέμμα είναι το γατίσιο βλέμμα που τραβάει την προσοχή στα μάτια σου. Η έντονη γραμή στο επάνω βλέφαρο με κλίση προς τα έξω είναι το αγαπημένο μακιγιάζ των αναδρών και των γυναικών και όχι χωρίς λόγο. Το βλέμμα σου δείχνει πιο έντονο και εκείνος δεν υπάρχει περίπτωση να μην το προσέξει.

Γραμμές:

Φυσικά και μπορείς να ακολουθήσεις την πιο safe επιλογή και να φτιάξεις την κλασική γραμμή που είδαμε και στα σόου του οίκου Nicole Miller, ή μια πιο απαλή και διακριτική εκδοχή του αλλά μπορείς και να βουτήξεις το μολύβι στο στο... μελάνι και να δημιουργήσεις έντονες και εντυπωσιακές γραμμές με τις ευλογίες του οίκου Versace. Οι γραμμές στο επάνω και το κάτω βλέφαρο δεν ακολουθούν τους συμβατικούς κανόνες αφού οι γραμμές ξεφεύγουν δημιουργώντας άκρως εντυπωσιακά μακιγιάζ για τις πιο τολμηρές.

Πολλά χρώματα στα μάτια:

Οι βλεφαρίδες μας γεμίζουν χρώμα και αυτό είναι κάτι που κυριαρχεί στις χειμερινές πασαρέλες των διάσημων οίκων. Τώρα δεν πρέπει να έχεις κανέναν ενδοιασμό σχετικά με το αν θα φορέσεις μια φούξια γραμμή στα βλέφαρα ή μια μπλε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου.

Τα aqua μολύβια ματιών κατέκλυσαν τις χειμερινές πασαρέλες του οίκου Jeremy Scott ολοκληρώντοντας το εντυπωσιακό barbie λουκ ενώ τα πολύχρωμα άι-λάινερ φαίνεται πως είναι από τις τάσεις που αποθέωσε και ο οίκος Fendi αλλά και το λουκ που μας έφερνε στο μυαλό παπαγάλο στα σόου του I’m Isola Marras.

Λίγο γκλίτερ:

Το γκλίτερ ήταν είναι και θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά μακιγιάζ για τα μάτια μας και τη νέα σεζόν. Τη νέα σεζόν η τάση αυτή μας συστήνεται από την αρχή αφού το γκλίτερ ήταν σχεδόν παντού! Στο πρόσωπο και τα μαλλιά το γκλίτερ ήταν το βασικό στοιχείο στα σόου των οίκων Tommy Hilfiger, Valli, Marc Jacobs και όχι μόνο που είδαμε το γκλίτερ να χρησιμοποιείται από σκιά για τα μάτια μέχρι σαν μολύβι ματιών αντί για γραμμή.