Δίνει την ευχή του στον Αλέξη Γεωργούλη

25.02.2008
Εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ λαϊκό τραγούδι μας επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του Mega «Ένας μήνας και κάτι». Στο δρόμο που άνοιξε η Δέσποινα Βανδή

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ λαϊκό τραγούδι μας επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του Mega «Ένας μήνας και κάτι». Στο δρόμο που άνοιξε η Δέσποινα Βανδή, παίζοντας τον εαυτό της στους «Δύο ξένους» πριν από 10 χρόνια, θα δούμε τον Πάνο Κιάμο στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη και της Ζέτας Δούκα.

Στο επεισόδιο που θα μας αφήσει στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό θα έχουμε πάρα πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Πού το ξέρουμε; Η σεναριογράφος της σειράς Μαίρη Μουγιακάκου αποκάλυψε το στόρι στο ΛΟΙΠΟΝ.

«Θα δούμε να οργανώνεται με κάθε επισημότητα μια εκδήλωση που θα φέρει τον τίτλο Οι επαγγελματίες της χρονιάς. Θα είναι κάτι ανάλογο με τη διοργάνωση Άντρες της χρονιάς. Η εκδήλωση θα έχει πανελλήνια εμβέλεια και κάλυψη απ όλα τα κανάλια. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα παραλάβουν το βραβείο τους θα είναι και ο Ανδρέας (Αλέξης Γεωργούλης), που θα τιμηθεί με το ανώτατο βραβείο. Ο ίδιος ωστόσο, λόγω κάποιας επαγγελματικής υποχρέωσης, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί παρά μόνο να μιλήσει μέσω κάποιου link».

Πέρα από τον τυπικό ευχαριστήριο λόγο, θα κρύβει εκπλήξεις η ομιλία του;

«Η αλήθεια είναι ότι μέσω της ομιλίας του θέλει να κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή της σειράς! Θα πει κάτι, λοιπόν, που θα αφορά τη σχέση του με την Άννα (Ζέτα Δούκα) και θα αφήσει τόσο την ίδια, που θα τον παρακολουθεί, όσο και την οικογένειά του με το στόμα ανοιχτό».

Θα φάμε κουφέτα δηλαδή;

«Ουσιαστικά θα είναι μια πρωτότυπη πρόταση γάμου σε πανελλήνιο δίκτυο».

Πώς επιλέξατε τον Πάνο Κιάμο να παίξει στη σειρά;

«Στην ουσία θα τραγουδήσει στο πλαίσιο αυτής της βραδιάς. Θέλαμε έναν τραγουδιστή που να γνωρίζει επιτυχία και να έχει φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριες. Έτσι, καταλήξαμε στον Πάνο. Θα έχει το τραγουδιστικό κομμάτι και θα δώσει την ευχή στον επιχειρηματία της χρονιάς Αλέξη Γεωργούλη, που βέβαια βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και προτίμησε αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να κοινοποιήσει τη σχέση του».

Μήπως επηρεαστήκατε από την παράδοση που θέλει όλο και περισσότερους τραγουδιστές να κάνουν guest σε σειρές;

«Όχι, για μένα αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν θα γράψω δηλαδή ρόλο για έναν τραγουδιστή που μπορεί να λειτουργήσει ως κράχτης για τη σειρά! Με τον Πάνο Κιάμο, πάντως, η συνεργασία μας ήταν τέλεια».

Και η Mrs «Μega Star» μαζί με τον Γεωργούλη
Στο ίδιο επεισόδιο, όμως, θα δούμε και άλλη μία guest παρουσία. Αναφερόμαστε στην πολύ όμορφη παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής του Mega «Μega Star» Ιωάννα Καννελοπούλου, που μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για την εμπειρία της ως ηθοποιός: «Θα κάνω την παρουσιάστρια της βραδιάς των βραβείων. Και ουσιαστικά θα βοηθήσω στην εξέλιξη της πλοκής, έτσι ώστε ο Αλέξης Γεωργούλης να φτάσει στην έκπληξη που ετοιμάζει μέσω της ομιλίας του. Έπαιξα για πρώτη φορά σε σειρά και ήταν πολύ ωραία εμπειρία για μένα».

Όχι ο πρώτος, αλλά ούτε και ο τελευταίος
Ο Πάνος Κιάμος σχολίασε στο ΛΟΙΠΟΝ τη συμμετοχή του αυτή λέγοντας: «Ήταν σούπερ όλοι τους στο γύρισμα! Δεν είμαι ηθοποιός, προς Θεού. Απλώς τραγούδησα και είπα και δύο ατάκες. Αυτό είναι όλο! Πάντως, πέρασα πολύ ωραία και, γιατί όχι, σκέφτομαι να το ξανατολμήσω στο μέλλον».

Εξάλλου, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής δεν είναι ο πρώτος, αλλά ούτε και ο τελευταίος από τους τραγουδιστές που αφήνουν για λίγο τις μεγάλες πίστες για να κάνουν ένα πέρασμα σε κάποια δημοφιλή σειρά.

Οι περισσότεροι θυμούνται τη Δέσποινα Βανδή στους «Δύο ξένους» να ενσαρκώνει το ρόλο της μοιραίας γυναίκας, για την καρδιά της οποίας μονομαχούσαν δύο άντρες.

Η Έλλη Κοκκίνου, επίσης, πρωταγωνίστησε σε δυο τρία επεισόδια μαζί με τον Κώστα Σόμμερ στο περσινό «Κόκκινο δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα.

Πιο πρόσφατα είδαμε και την Καίτη Γαρμπή στην «Αθηναία πεθερά» στις πολύ πετυχημένες πλέον «Επτά θανάσιμες πεθερές» να κλέβει τις εντυπώσεις για τη φυσικότητα της ερμηνείας της ως δύστροπης και δύσκολης μάνας που θέτει εμπόδια στην απόφαση του γιου της να παντρευτεί μια αλλοδαπή.

Πριν από λίγες ημέρες επίσης ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη στη σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά». Μια συμμετοχή που όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία, καθώς θα εμφανιστεί στο πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας Παπουτσάκη. Για να δούμε, λοιπόν, θα έχουν την ίδια χημεία και στη μικρή οθόνη, όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα;