Μοιραίες αποκαλύψεις

11.12.2006
Συγκλονιστικές και μοιραίες είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Alpha. Βασικός άξονας της ιστορίας που ακολουθεί είναι ένα τραγικό γεγονός, που θα σημαδέψει τη ζωή των πρωταγωνιστών αλλά και μυστικά του παρελθόντος που έρχονται να αναστατώσουν τους ήρωες.

Συγκλονιστικές και μοιραίες είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Alpha. Βασικός άξονας της ιστορίας που ακολουθεί είναι ένα τραγικό γεγονός, που θα σημαδέψει τη ζωή των πρωταγωνιστών αλλά και μυστικά του παρελθόντος που έρχονται να αναστατώσουν τους ήρωες.

Η Σόνια (Δωροθέα Μερκούρη) μετά την αιφνίδια επίσκεψη του Αλέξη (Σταύρου Ζαλμά) και της Σοφίας (Λουκία Πιστιόλα) στο σπίτι της αλλά και την πίεση που δέχεται από την αστυνομία αποκαλύπτει πού είναι κρυμμένο το παιδί. Ο Άγγελος (Γιάννης Παπαζήσης) ανακαλύπτει το μικρό Ορέστη στο σπίτι του Μεταξά (Γιώργος Χατζηγεωργίου) και ετοιμάζεται να το πάρει μαζί του. Αισθάνεται όμως μια έντονη δυσφορία, ειδοποιεί τη Νάντια (Κατερίνα Παπουτσάκη) και όταν εκείνη πάει να τον βρει βλέπει εκείνον λιπόθυμο και το παιδί κάτω από ένα δέντρο.

Μεταφέρονται και οι δύο εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαγνώνουν ότι ο Άγγελος έχει υποστεί εγκεφαλικό και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπάρχει και άλλη κόρη
Ο Άγγελος νοσηλεύεται για αρκετό διάστημα, ενώ όταν επιστρέφει στο σπίτι λόγω του εγκεφαλικού είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Αλέξης κερδίζει προσωρινά την κηδεμονία του μικρού Ορέστη και απαγορεύει στη Νάντια να βλέπει το παιδί. Εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Άγγελου, ενώ η Χριστίνα (Βάνα Μπάρμπα) κάνει αίτηση κηδεμονίας του παιδιού, την οποία και κερδίζει. Όταν η Νάντια μαθαίνει ότι η οικογένεια Παπαγιάννη υπέβαλε αίτηση διεκδίκησης της περιουσίας του Ορέστη, φεύγει από το σπίτι.

Στο μεταξύ η Σοφία αποφασίζει να φύγει για τη Γερμανία. Ένα τυχαίο περιστατικό όμως, στο οποίο θα είναι μάρτυρας και ο Χάρης (Νίκος Γαλανός), θα συνταράξει τη νεαρή χειρουργό όταν η τελευταία ανακαλύψει ότι η Σοφία έχει και άλλη κόρη. Εκείνη αρνείται να δεχτεί την ύπαρξη της αδελφής της, γίνεται έξαλλη για το τόσων χρόνων κρυμμένο μυστικό και έρχεται σε ρήξη με τη Σοφία.

Το τραγικό τέλος
Παρά τις αποκαλύψεις που αναστατώνουν την ισορροπία όλων, ο Χάρης με σκοπό να κρατήσει κοντά του τη Σοφία και να προχωρήσουν σε γάμο αποφασίζει να πάει μαζί της στη Γερμανία και να ψάξουν για τη χαμένη της κόρη.

Στο μεταξύ, ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τη Νάντια να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ την ίδια ώρα το μωρό εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τελικά ο οργανισμός του δεν θα αντέξει και η είδηση του θανάτου του μωρού πέφτει σαν βόμβα.

Στην κηδεία ο Άγγελος και ο Αλέξης έρχονται σχεδόν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταρρεύσει και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και πρέπει να υποβληθεί αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ