Η Μάγισσα: Η αποκάλυψη για τον πατέρα της Θεοφανώς, η σπλάτερ σκηνή με την Πολυξένη και η νέα καπετάνισσα των Λασκαραίων

27.02.2024
Η Μάγισσα: Η αποκάλυψη για τον πατέρα της Θεοφανώς, η σπλάτερ σκηνή με την Πολυξένη και η νέα καπετάνισσα των Λασκαραίων
Η Θεοφανώ έμαθε επιτέλους πως πατέρας της ήταν ο Θράσος Γερακάρης και έτσι εξηγούνται όλα.

Στην τελευταία σκηνή του χθεσινού επεισοδίου έμαθε η Θεοφανώ την αλήθεια για τον πατέρα της και της το είπε ο Αντρέι. Η ίδια δεν θα μπορεί να διαχειριστεί το σοκ και από την ταλαιπωρία θα γεννήσει (πολύ) πρόωρα το παιδί της που δεν θα είναι κορίτσι, όπως είχε κυκλοφορήσει, αλλά αγόρι, γεγονός που θα την κάνει να μην αντιδράσει όταν ο Μάρκος την εντοπίσει με τον Αντρέι στο σπίτι ΄οπου κρύβονται και την πάρει μαζί του πίσω στον πύργο.

Αυτή είναι μία από τις εξελίξεις που θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης. Τώρα, το γεγονός ότι η Θεοφανώ θα γεννήσει και κοιλιά ακόμη δεν είδαμε, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση, αλλά.. έστω! Συμβαίνει κάποια γυναίκα να βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και να έχει απλά ένα... φουσκωματάκι και μάλλον περί αυτού πρόκειται.

Η Μάγισσα: Αγνώριστος ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης όταν έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις τρέχουν όμως και με τη γέννηση του παιδιού της η κοπέλα δεν θα προλα΄βει να σκεφτεί καν ότι είναι αδελφή του Σπήλιου, κουνιάδα της Γερακάρισας, θεία (!) της Δαμιανής και προγονή της Κυπριανής! Αυτά θα έρθουν αργότερα.

Προς το παρόν, περιμένοντας το σημερινό επεισόδιο θυμόμαστε μερικά ακόμη σημαντικά που είδαμε στο χθεσινό.

Αρχικά, με «τυμπανοκρουσίες» υποδέχτηκε το X/Twitter τη «μετάλλαξη» της Ρηνιώς, η οποία έδειξε μια απρόσμενη πυγμή που εντυπωσίασε τους πάντες.

Δέχτηκε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, την παραμονή της Μορφούλας στον πύργο αλλά και τα νέα για τον αρραβώνα της με τον Φρίξο, ενώ την «είπε» με θράσσος στη νύφη της, τη Μεταξία, για το τουπέ που έχει πάντα!

Η Ρηνιώ για καπετάνισσα, λοιπόν! Ο λαός εμίλησε!

{https://twitter.com/Fairy_twitt88/status/1762203366212485452}

{https://twitter.com/MT57124938/status/1762199035253776669}

{https://twitter.com/chaleple/status/1762195897964806598}

{https://twitter.com/ca3nakii/status/1762202394673221987}

Μετά είχαμε τις συγκλονιστικές σκηνές με την Πολυξένη που παρά τα όσα έχει τραβήξει [πολύ σκληρός ο Βρώτσος, για την ιστορία] δεν προτείθεται να ανοίξει το στόμα της. Ούσα σε φρικτή κατάσταση, μάλιστα, δέχεται νέο bulling από την ανεκδιήγητη Δαμιανή και υποκύπτει. Με απίστευτα «λεπτές» κινήσεις χειρισμού, η Δαμιανή εκμεταλλεύεται την αδυναμία που της έχει η πιο πιστή της βοηθός και εξασφαλίζει με τον τρόπο της τη σιωπή της, για εκείνη και τον γιο της, τον οποίο (άλλο πάλι το πώς) υποπτεύεται ο Μάρκος ως ηθικό αυτούργό.

Η μάγισσα spoiler: Η ώρα της τιμωρίας έρχεται - Θα μιλήσει η Πολυξένη; - Media - Η Βραδυνή

Η Μάγισσα: Το τέλος της Πολυξένης και το τουφέκι της Θεοφανώς

Η Πολυξένη έχοντας αποφασίσει πως θα χαρίσει ακόμη και τη ζωή της στην αγαπημένη της κυρά, την οποία λατρεύει με όλο της το πάθος σε όλη της τη ζωή, κόβει τη γλώσσα της με τα ίδια της τα δόντια (προφανώς, για να μην μπορεί να μιλήσει πια) σε μια τελείως σπλάτερ σκηνή που κάνει όμως μεγάλη μερίδα του κοινού να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να έχουν γίνει όλα αυτά και στο Λασκαραίικο ακόμη να μην έχουν συνδέσει την Πολυξένη με τη Δαμιανή. Εκτός, φύσικά από τη Μεταξία, η οποία έχει εκφράσει ανοιχτά της υποψίες της αλλά μόνο στην ίδια τη Δαμιανή, οπότε είναι σα να μην έχει μιλήσει καθόλου.

{https://twitter.com/Mpaxalogato/status/1762207130591936958}

{https://twitter.com/thatgirlvx/status/1762198611767525808}

Το κοινό αγκάλιασε το χθεσινό επεισόδιο και το σημερινό αναμένεται με αγωνία.

Image

Ιδού και μία πρώτη γεύση από το τρέιλερ.

{https://www.youtube.com/watch?v=BbOJcUNQ7V4&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.02.2024 - 12:58