Η Μάγισσα: Η μονομαχία, η αποκάλυψη της σχέσης Τζανή - Μεταξίας και το πισώπλατο μαχαίρωμα (στην κυριολεξία)

29.01.2024
Η Μάγισσα: Η μονομαχία, η αποκάλυψη της σχέσης Τζανή - Μεταξίας και το πισώπλατο μαχαίρωμα (στην κυριολεξία)
Νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια γεμάτα αγωνία για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1.

Ο Μάρκος μαχαιρώνει πισώπλατα τον Αντρέι και η Κερασίνα αψηφώντας τις απειλές της Μεταξίας αποκαλύπτει σε όλους τη σχέση του άντρα της με τη γυναίκα του αδελφού του πράγμα που έχει αλυσιδωτές (έντονες) αντιδράσεις.

Ξεκινώντας, όμως από τη μονομαχία των δύο πρώτων ξαδελφών που ακόμη, βέβαια δεν γνωρίζουν τη συγγένειά του, θα δου΄με ότι ο Αντρέι φτάνει στο σημείο μαζί με τον Μπακού, αποφασισμένος να μη σηκώσει στο σπαθί του και έχοντας ήδη μαζέψει τα υπάρχοντά του. Στόχος του είναι (όπως αποκαλύπτει και στον Μάρκο) να φύγει από τον πύργο τον Λασκαραίων (φυσικά!) και να μη δει κανέναν από εκεί (ούτε καν τη Θεοφανώ) μέχρι να γεννήσει.

5_43.png

Ο Μάρκος βουρλίζεται με όσα ακούει και ξεκινά την επίθεση. Ο Αντρέι δεν σηκώνει σπαθί, όμως κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να το κάνει. Και θα κερδίσει, χωρίς να σκοτώσει, όμως, τον Μάρκο, ο οποίος τρελαίνεται ακόμη περισσότερο και του επιτίθεται πισώπλατα τραυματίζοντάς τον στην πλάτη.

{https://www.youtube.com/watch?v=ARqQlZmDVgU&ab_channel=ANT1TV}

Πολύ σύντομα ο Κανέλος θα αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Αντρέι, πράγμα, όμως που θα ταράξει τους πα΄ντες (και τον ίδιο τον Αντρέι, φυσικά) αλλά και η αποκάλυψη της Μεταξίας θα του αποτελειώσει.

Ο έρμος ο Μάρκος δεν θα ξέρει από πού να το πιάσει. Απατημένος και από σύζυγό και από σύγκρια, μαθαίνει ότι θα χάσει και τον πύργο του από τον πρώτο του εξάδελφο που εμφανίστηκε από το πουθενά με δικαίωμα αίματος στη διαδοχή καθώς είναι ο πρώτος της συριάς τους!

89_1.png

Η Μάγισσα: Αγνώριστος ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης όταν έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες

{https://www.youtube.com/watch?v=NFEKuGPs9Zg&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2024 - 16:09