Η Μάγισσα: Sneak Preview από την «καυτή βραδιά» Θεοφανώς και Αντρέι - Έτσι ξεκίνησαν όλα

23.01.2024
Η Μάγισσα: Sneak Preview από την «καυτή βραδιά» Θεοφανώς και Αντρέι - Έτσι ξεκίνησαν όλα
Μεγάλη βραδιά η σημερινή για τη Θεοφανώ και τον Αντρέι αλλά και του φανς τους που περιμένουν πως και πως να τους δουν μαζί.

Το αποψινό επεισόδιο της Μάγισσας... δε χάνεται με τίποτα καθώς πέρα από τις εξελίξεις σε άλλα μέτωπα, είναι η βραδιά που ο Αντρέι με τη Θεοφανώ θα υποκύψουν στα αισθήματά τους και στο απόσπασμα που έδωσε το κανάλι βλε΄πουμε τη σκηνή από την οποία ξεκίνησαν όλα.

Οι δυο τους στην παραλία, όπου αρχικά πήγε εκείνη αλλά την ακολούθησε εκείνος για να μην είναι μόνη και... το ένα πράγμα έφερε το άλλο με τη μεταξύ τους ερωτική σκηνή να έχει γίνει viral πριν ακόμη προβληθεί.

Ιδού το sneak preview από το σημερινό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τη Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) και τον Αντρέι (Αναστάση Ροϊλό).

{https://www.youtube.com/watch?v=61ZaJg_WERY&ab_channel=ANT1TV}

Κατά τα άλλα, η αντιπαλότητα που ξεσπάει ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αντρέι, κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου, ενώ η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον Κανέλλο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Αντρέι.

8_16.png

Η Κερασίνα είναι βέβαιη ότι ο Τζανής με τη Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό και η κατάσταση εκτροχιάζεται.

89.png

Ο Μόφορης κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο και ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους.

7_7.png

Ιδού και το trailer και ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα:

{https://www.youtube.com/watch?v=D5CRBmvolyU&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.01.2024 - 17:56