Το προξενιό της Ιουλίας: Σήμερα γάμος γίνεται, αλλά...

23.01.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Σήμερα γάμος γίνεται, αλλά...
Απόψε (Τρίτη 23/1/2023) στις 22:40 ο Γιωργίκης και η Ιουλία παντρεύονται με κουμπάρα τη Φιλιώ. Μα η μέρα δεν είναι χαρούμενη για όλους.

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο που όλοι περιμένουν. Όλοι, εκτός από την Ιουλία που αναγκάζεται να παντρευτεί έναν άντρα που δεν θέλει, και τον Γρηγόρη που δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει για πάντα την αγαπημένη του.

5_41.png

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και για τις δυο οικογένειες, όταν η Φιλιώ, βλέπει τον Γρηγόρη μεθυσμένο έξω από το σπίτι της νύφης. Η παρέμβασή της, σώζει την κατάσταση, αλλά δίνει ελπίδες και στην ίδια ότι μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα για τους δυο τους αφού, μοιράζονται ένα φιλί.

Στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα, ανήσυχη μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει τον γάμο της Ιουλίας, ζητάει από τον Ζαφείρη να μην αφήσει τον γιό της από τα μάτια του. Από την πλευρά του, όμως, και ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στο γάμο, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη καθώς συμβουλεύει την κόρη της να «μπαλώσει» το ότι η πρώτη νύχτα τους δεν θα είναι η πρώτη της (γενικότερα).

Η Μάγισσα: Η Μπαζάκα είδωλο, ένα βλέμμα που σκοτώνει και η ερωτική σκηνή που έρχεται

Η πολυπόθητη μέρα του γάμου επιτέλους φτάνει και η αγωνία της Ιουλίας κορυφώνεται. Ένα απρόσμενο τυχαίο γεγονός στο σπίτι της Ιουλίας τρομάζει εκείνη και τους καλεσμένους που το εκλαμβάνουν ως κακό οιωνό, ενώ την ίδια ώρα ο Γρηγόρης παίρνει μια σκληρή απόφαση και παίρνοντας το όπλο του, καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ζαφείρη.

{https://www.youtube.com/watch?v=-rB1J29R0nY&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.01.2024 - 14:45