Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διώχνει τον Μάρκο, ο Αντρέι βγάζει σπαθί και ο κόσμος χειροκροτεί

20.12.2023
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διώχνει τον Μάρκο, ο Αντρέι βγάζει σπαθί και ο κόσμος χειροκροτεί
Η Θεοφανώ εμπιστεύτηκε τον Αντρέι με λεπτομέρειες της ζωής της για τις οποίες ο Μάρκος δεν έχει την παραμικρή ιδέα και αυτό... κάτι λέει!

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με τη Θεοφανώ, έρχεται στο προσκλήνιο το ένοχο παρελθόν του Μιχαήλ και του Σπήλιου πράγμα που θα έχει συνέπειες και για την ίδια την κοπέλα.

4_6.png

Στο μεταξύ, με παράδοξο τρόπο, η Δαμιανή ανακαλύπτει πως ο Τζανής και η Μεταξία ξαναβρίσκονται και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει ενώ η Μεταξία προσπαθεί να θολώσει τα νερά στη Ρηνιώ και στην Κερασίνα.

{https://www.instagram.com/p/C1E1FMaCDgt/}

Ο Μάρκος από την άλλη προσπαθεί να έρθει κοντά τη Θεοφανώ, αλλά εκείνη δεν του αφήνει περιθώρια, δείχνοντάς του ξεκάθαρα πως ούτε τον έχει συγχωρήσει, ούτε έχει τη διάθεση να τον πλησιάσει ξανά.

{https://www.youtube.com/watch?v=thwyKc1Odwk&t=90s&ab_channel=ANT1TV}

Οι δε φανς στο X/Twitter απολαμβάνουν τις εξελίξεις που θέλουν τη Θεοφανώ να «ζυγίζει» εμφανώς περισσότερο από τον Μάρκο τον Αντρέι στον οποίο έχει αποκαλύψει πράγματα που ούτε καν έχει υπονοήσει στον πατέρα του παιδιού της.

{https://twitter.com/MT57124938/status/1737227474260439298}

{https://twitter.com/petropoulouu_/status/1737237978215243800}

Σε άλλες εξελίξεις, ο Μιχαήλ ζητάει απ’ τον Μάρκο να του παραδώσει τη θέση του καπετάνιου, αλλά εκείνος αρνείται. Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι κι ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δύο με όλους τους άντρες εκεί να αναγκάζονται να διαλέξουν πλευρά. Ποιος θα υπερτερήσει στο τέλος θα φανεί, αλλά την ίδια στιγμή, ο Τζανής, με τη βοήθεια των Τριβολαίων, βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο σχετικά με τη Θεοφανώ, όμως, φαίνεται πως στο τέλος, τίποτα δεν θα πάει όπως το περίμεναν.

{https://www.youtube.com/watch?v=QEx6sq26Ls0&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.12.2023 - 15:46