Survivor: Πότε θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τις αλλαγές

20.12.2023
Survivor: Πότε θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τις αλλαγές
Στις 7 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το trailer είναι ήδη στον «αέρα» και ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και άνοιξε τα χαρτιά του - όσο μπορούσε, έστω!

Ο Γιώργος Λιανός θα είναι και φέτος ο παρουσιαστής του Survivor και ετοιμάζεται να φύγει για Άγιο Δομίνικο στις 2 Ιανουαρίου μαζί με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα και την κόρη τους Βαλέρια, η οποία, μάλιστα, θα πάει και στο σχολείο εκεί για πρώτη φορά.

Ως προς το παιχνίδι, πάντως, ο παρουσιαστής μίλησε και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν φέτος στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να διορθωθούν όσα προβλήματα είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το casting των Μαχητών, χωρίς όμως να μιλήσει καθόλου για τους Διάσημους, εκτός από μία μικρή αιχμή που άφησε για έναν... Τζέιμς (τον Καφετζή, φυσικά).

«Οι περσινές συμφωνίες δεν μας βγήκαν σε καλό, οπότε θα κοιτάξουμε να το προφυλάξουμε. Νομίζω ότι για φέτος έχει γίνει μια συμφωνία που θα μας καλύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις παραβάσεων», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός, συνεχίζοντας: «Για το θέμα των αποχωρήσεων, είναι λίγο πιο κοντά στη λογική του αμερικάνικου, του κλασικού Survivor. Οι παίκτες θα καταλήγουν σε μια αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα αποχωρήσει. Αλλά μέχρι να φτάσουμε στους υποψήφιους προς αποχώρηση, θα υπάρχουν αρκετές διαδικασίες που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα. Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία. Παραμένουν κανονικά οι αγώνες ασυλίες, τα συμβούλια, οι ψηφοφορίες…».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Θα υπάρχει και μια διαδικασία στην οποία θα εμπλέκεται και ο κόσμος, δεν θα τον αφήσουμε απ’ έξω. Απλά δεν έχει μπει ακόμα στη θέση του για να σας πω πώς ακριβώς θα γίνει. Φέτος θα είναι ακόμα πιο αυστηρά τα πράγματα και με τους ντόπιους».

ΛΙΑΝΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 20.12.2023 - 14:27