Η Μάγισσα: «Θα σε πιστέψω ό,τι κι αν μου πεις» - Το sneak preview που αναστάτωσε τους φανς

19.12.2023
Η Μάγισσα: «Θα σε πιστέψω ό,τι κι αν μου πεις» - Το sneak preview που αναστάτωσε τους φανς
Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 θέλουν να δουν μαζί τη Θεοφανώ και τον Αντρέι ανυπομονούν για το επεισόδιο της Τρίτης καθώς οι δυο τους έρχονται λίγο πιο κοντά.

Η Θεοφανώ είχε ακόμη ένα όραμα και αυτή τη φορά μπροστά στον Μπακού ο οποίος, φυσικά, μοιράστηκε την εμπειρία του με τον Αντρέι. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και θέλησε να μάθει περισσότερα γι' αυτό και επισκέφτηκε τη Θεοφανώ να τη ρωτήσει σχετικά. Εκείνη διστάζει στην αρχή, όμως εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι θα πιστέψει ό,τι πει γιατί θέλει πολύ να καταλάβει, να ΤΗΝ καταλάβει.

Το απόσπασμα από τη συνάντησή τους στον οντά της Θεοφανώς «ξεσήκωσε» τους φανς και δεν το έκρυψαν στο X/Twitter.

{https://www.youtube.com/watch?v=ex3Ezndypww&ab_channel=ANT1TV}

{https://twitter.com/tKCCy82g0Dj7gaO/status/1737086453685887298}

{https://twitter.com/raccoonofasshai/status/1737092961261748625}

Στη συνέχεια, βέβαια, εμείς θα δου΄με τη Θεοφανώ να αποκαλύπτει όντως, στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Ο Αντρέι θα μάθει για την Πολυξένη και θα ζητήσει να της μιλήσει. Και αυτή η συνάντηση αναμένεται με ενδιαφέρον.

5_23.png

Κα΄τα τα άλλα στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί ανησυχία με τους ανθρώπους που έχουν στρατοπεδεύσει απ’ έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ. Κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να διαβάλλουν τη Θεοφανώ και όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξει απ’ τον πύργο, φέρνοντάς τον στα όριά του.

2_19.png

Ο ξεσηκωμός για τη Θεοφανώ, φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο, απ’ τα νεανικά του χρόνια και ο Τζανής σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο που θα θέσει σε κίνδυνο τη Θεοφανώ.

6_23.png

{https://www.youtube.com/watch?v=T8qrWJOEiw8&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.12.2023 - 15:50