Ψυχοκόρες: Δες το trailer για τον δεύτερο κύκλο και... προετοιμάσου

27.12.2023
Ψυχοκόρες: Δες το trailer για τον δεύτερο κύκλο και... προετοιμάσου
Οι «Ψυχοκόρες», η κορυφαία σειρά εποχής, που καθήλωσε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει από την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο ANT1+.

Στο νέο trailer της σειράς παίρνουμε μια γεύση από τις ανατροπές που θα ακολουθήσουν στον Β’ Κύκλο, καθώς οι αδελφές Πολυζου προσπαθούν να επιβιώσουν στα σπίτια των τριών οικογενειών.

Στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη, η Βασιλική, προδομένη πικρά από τον Παύλο, συνεχίζει την προετοιμασία για την εισαγωγή της στο Κολλέγιο. Τίποτα, όμως, δεν την έχει προϊδεάσει για όσα την περιμένουν μέσα στο καλά προστατευμένο περιβάλλον που της παρέχει η ευεργέτιδά της, Μάγια. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ.

Στο σπίτι της οικογένειας Νάτση, η Φρόσω δεν φαντάζεται μέχρι πού μπορεί να φτάσει η λαχτάρα της Ευανθίας να αποκτήσει παιδί. Παραμένει, λοιπόν, εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ηλία, έγκυος και απόλυτα αποφασισμένη να κερδίσει ξανά όσα της στέρησαν βίαια. Θα καταφέρει, τελικά, να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια της;

{https://www.instagram.com/p/CxfzgCZogWx/?img_index=1}

Στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση, ο Κοσμάς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει το όνομα και την εικόνα της οικογένειάς του, μετατρέποντας τη χρυσή φυλακή, στην οποία η Νέλλα ήταν κλεισμένη για χρόνια, στον προσωπικό της εφιάλτη. Η Δεσποινιώ φεύγει από το σπίτι και γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της στο πλευρό του Τάσου.

Όμως, παρόλο που όλα μοιάζουν με παραμύθι, θα πρέπει να καταλάβει αργά ή γρήγορα πως το κακό παραμονεύει σε κάθε της βήμα. Ολομόναχη πλέον, η Μαρίκα αποφασίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανακαλύψει πού βρίσκονται οι αδελφές της και να τηρήσει τον όρκο που έδωσε στη μάνα της.

Δείτε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του B' Κύκλου την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και στη συνέχεια με δύο νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή, αποκλειστικά στο antennaplus.gr

{https://www.youtube.com/watch?v=JfF9OeUby5c&ab_channel=ANT1%2B}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.12.2023 - 14:23