Λίγο πριν από τη νέα πρεμιέρα τους, οι Ψυχοκόρες όπως δεν τις έχεις ξαναδεί

06.03.2024
Λίγο πριν από τη νέα πρεμιέρα τους, οι Ψυχοκόρες όπως δεν τις έχεις ξαναδεί
Από σήμερα, 6/3 και κάθε Τετάρτη οι Ψυχοκόρες, που έχουν ήδη προβληθεί στον ΑΝΤ1+ με διθυραμβικές κριτικές, έρχονται στον ΑΝΤ1.

Τις ενώνει το αίμα, τις χωρίζει η μοίρα. Η Μαρίκα, η Βασιλική, η Φρόσω και η Δεσποινιώ. Τέσσερις αδελφές και οι συγκλονιστικές ιστορίεςτους που έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό (ξανά, από την αρχή).

Η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Μένια Βουλιώτη (αντίστοιχα) είναι οι τα κορίτσια που η μοίρα έστειλε σε τρία διαφορετικά σπίτια όπου οι ζωές τους πήραν μεμιάς άλλη μορφή και πορεία. Με την κακή έννοια!

Ψυχοκόρες: Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα ας γνωρίσουμε τους βασικούς ήρωες της σειράς

Λίγο πριν από την πρεμιέρα η παραγωγή οργάνωσε μία εκδήλωση για τους συντελεστές της σειράς όπου οι τέσσερις πρωταγωνίστριες πόζαραν με χαμόγελα πολύ διαφορετικές από ό,τι τις βλέπουμε στη σειρά.

Με δεδομένο το ότι πρόκειται για τέσσερις ηθοποιούς που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την εικόνα τους στη σειρά όπου πρωταγωνιστούν, οι πόζες τους με τα... πολιτικά έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον.

psyhokores.jpg

Μένια Βουλιώτη-Άννα Λουιζίδη-Μαργαρίτα Αλεξιάδη-Μαριάννα Κιμούλη

Παρόντες στην εκδήλωση και άλλοι συντελεστές της σειράς, όπως η Δήμητρα Ματσου΄κα, που για πολλου΄ς είναι η (πιο ευχάριστη) έκπληξή της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

3_32.jpg4_25.jpg

0_13.jpg

Παρόντες και οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πένυ Φυλακτάκη και Μαρίνα Ασλάνογλου.

2_45.jpg

Ιδού και το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=VoHNzFdl9jQ&t=1s&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2024 - 16:10