Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το επίσημο trailer για το Shopping Star και η διακριτική... σποντίτσα

28.08.2023
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το επίσημο trailer για το Shopping Star και η διακριτική... σποντίτσα
Νέα αποχή για το Shopping Star όπου όλα αλλάζουν εκτός από ένα βασικό στοιχείο!

Ύστερα από 7 χρόνια η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από την παρουσίαση του Shopping Star αποκαλύπτοντας πως όσο και να την πόνεσε γιατί το project αυτό το είχε αγαπήσει, ήταν δική της απόφαση και «πάμε γι' άλλα» που δεν έχουν ανακοινωθεί βέβαια.

Πολύ λίγο μετά την επίσημο, δημόσιο «αντίο» της παρουσιάστριας προκλήθηκε μέγας σάλος από τη φήμη που ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εγκαταλείπει «στα κρύα του λουτρού» το My Style Rocks για να αναλάβει τη νέα εποχή στην εκπομπή του Star.

Τελικά η φήμη επιβεβαιώθηκε και τώρα πια έχουμε και το επίσημο trailer το οποίο έχει το ενδιαφέρον του.

{https://www.youtube.com/watch?v=2PM6JWJCAfo&ab_channel=StarTvGreece}

Όλα αλλάζουν, λοιπόν, στη νέα αυτή εποχή του Shopping Star, εκτός από τη φωνή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ο οποίος παραμε΄νει σταθερά στη θέση του. «Γίνεται Shopping Star χωρίς εσένα;», ακούμε την Ηλιάνα να λέει και μία μικρή σποντίτσα ίσως να άγγιξε τη Βίκυ Καγιά χωρίς την οποία, προφανώς και γίνεται Shopping Star.

Δε βαριέστε!

Ψιλά γράμματα.

«Νέο styling, νέες fashionίστας, νέα πασαρέλα, νέα γενιά…. νέα εποχή!», ακούμε την Ηλιάνα να λέει προσθέτοντας «Μόλις ξεκίνησα. Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στην μόδα. Είστε έτοιμες;».

Εν αναμονή και ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, το μοντέλο συνεχίζει να μοιράζεται καλοκαιρινές εικόνες από τα social media με την κολλητή της φίλη και μάναντζερ, Έλενα Χριστοπούλου να την τρολάρει στα σχόλια... «Παιδί, κάνει και λίγες διακοπές», γράφει η Έλενα, η οποία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

{https://www.instagram.com/p/CwfIuIAtBYK/?img_index=1}

1_32.png

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 17:42