Survivor All Star: Σφάχτηκαν Τάκης και Γκότσης - Η αποβολή, η εμπλοκή της Εύης και η μίξη των ομάδων

23.03.2023
Survivor All Star: Σφάχτηκαν Τάκης και Γκότσης - Η αποβολή, η εμπλοκή της Εύης και η μίξη των ομάδων
Απίστευτες εντάσεις στην καλύβα των Μπλε θα φέρουν εξελίξεις που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες.

Ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο εκτυλίσσονται όλες οι εντάσεις τον τελευταίο καιρό είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος συνεχίζει την έριδά του με τον Ηλία Γκότση και ο καυγάς τους φτάνει σε τέτοια σημεία που η παραγωγή τους αποβάλει για μία μέρα από το παιχνίδι. Οι δυο τους θα απουσιάζουν από τον στίβο στο σημερινό επεισόδιο και θα επιστρέψουν στο συμβούλιο όπου, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη από το Πρωινό μας, ο Ηλίας θα πει ότι θέλει η οικογένειά του να είναι περήφανοι γι' αυτόν και ο Τάκης θα πει πως ό,τι κάνει το κάνει για την κόρη του.

Βέβαια ένα ακόμη μέτωπο έχει ανοίξει ο Τάκης και με την Εύη, την οποία νωρίτερα είχε κατηγορήσει ότι ακούει τις συνεντεύξεις του και ότι είπε "Θα σε τιμωρήσει ο κόσμος" ενώ στην πραγματικότητα (και έχει καταγραφεί) εκείνη λέει "ο κόσμος θα δει τι ε΄χει συμβεί".

{https://www.youtube.com/watch?v=qGga21r1hJc&ab_channel=SKAI.gr}

Στη συνέχεια, όμως, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε ότι όπως δείχνουν τα πράγματα, η αλλαγή των ομάδων φαίνεται ότι επισπεύδεται λόγω των καταστάσεων. Ο Ηλίας και ο Τάκης δεν μπορούν να είναι πια στην ίδια ομάδα, οι εντάσεις είναι έκρυθμες και μάλλον έρχεται η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Μένει να δούμε λοιπόν, αν φανεί κάτι τέτοιο στο επεισόδιο της Κυριακής και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν ο Σάκης και η Μαριαλένα μπουν στην ίδια ο΄μαδα πια, και αν η συμμαχίων των 4, όπως την αναφέρει ο δημοσιογράφος (Κόρο, Χανταμπάκης, Μάριος και Σάκης) συνεχίσει να υφίσταται.

{https://www.youtube.com/watch?v=FPTfDimLu34&ab_channel=SKAI.gr}

Σήμερα, πάντως έχουμε επεισόδιο αποχώρησης και θυμίζουμε πως υποψήφιοι είναι πέντε. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Τάκης Καραγκούνιας. Τα spoilers που κυκλοφορούν θέλουν τη Νικόλ να είναι εκείνη που θα ακούσει το όνομά της από το στόμα του Γιώργου Λιανού, απόψε, και το ταξίδι της θα τερματίσει πολύ σύντομα, καθώς ήταν μία από τις τελευταίες προσθήκες στο παιχνίδι.

{https://www.youtube.com/watch?v=7ISeC0RmFPc&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2023 - 15:18